Szabad Ne Feledd

Szabad Ne Feledd

Orbán Viktor balekot csinált az Európai Néppárt vezetőjéből

2019. március 12. - Soós Henrietta

weber.jpg

A Fideszhez hasonló, szélsőséges és populista pártokkal nem egyezkedni kell, hanem hermetikusan el kell zárni őket. Ezt mulasztotta el Manfred Weber, aki személyesen látogatta meg Orbán Viktort a hivatalában. A Fidesz elnöke újra elhitette az Európai Néppárt csúcsvezetőjével, hogy kész a kompromisszumokra, Orbán azonban Weber és a néppárt kéréseiből egyet sem teljesített.

1. Gulyás Gergely kancelláriaminiszter tolmácsolásában Orbán azt üzente: kész bocsánatot kérni, ha valaki találva érezte volna magát a „hasznos idióták” kifejezés miatt, ezzel azonban a miniszterelnök inkább csak megerősítette, hogy a néppárt egyes tagjaira valóban hasznos idiótaként tekint.

2. A miniszter azt mondta: a Brüsszel-ellenes plakátkampány „a tervek szerint” véget ért. Gulyás csak azt felejtette el, hogy az új plakátok a tervek szerint egyáltalán nem Orbán családpolitikájáról, hanem Frans Timmermans, az európai szocialisták csúcsjelöltjének támadásáról szóltak volna. Ráadásul hiába tüntették el a Jean-Claude Junckert gyalázó plakátokat Weber útvonaláról, ha Magyarország többi részén továbbra is folyik az Európa-ellenes uszítás.

3. A CEU kérdésében ismét kitérő és hazug választ adott a kormány, amikor Gulyás a jelenleg hatályos törvényekre hivatkozott, amelyek lehetetlenné teszik az egyetemmel való megállapodást. Mintha ezeket a törvényeket nem a kétharmados Fidesz-kormány fogadtatta volna el az Országgyűléssel.

A CEU-t végérvényesen kiszorította a kormány Budapestről, Orbán Viktor pedig továbbra sem kért bocsánatot mindezért: sem az Európai Néppárttól, sem Webertől, sem a magyar emberektől. Az Európai Néppárt Orbán megtűrésével hivatalosan is pártfogásába vette a kirekesztésre, gyűlöletkeltésre és szabadságkorlátozó lépésekre épülő fideszes politikát. Az Európai Néppárt elvesztette néppárt jellegét. Weber hagyta, hogy az Európa-ellenes, szélsőséges és populista Fidesz diktálja a feltételeket, és ezzel elárulta a demokrácia, a szolidaritás, az európai integráció és a keresztény értékek igazi híveit.

 

Magyar Liberális Párt - Liberálisok 

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadnefeledd.blog.hu/api/trackback/id/tr5814685076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kivlov 2019.03.13. 11:30:47

Ettől se lesz olcsóbb a kenyér..."ugorgyunk..."

Willkommenskultur 2019.03.13. 11:37:54

"Orbán Viktor balekot csinált az Európai Néppárt vezetőjéből"

Ez jo hir.

törppicur 2019.03.13. 11:49:48

Kedves Poszter!
Egy ilyen pártra ne szavazz, nem érdemli meg a szavazatodat.
Majd kap sok másikat.
Ha Fidesz ügyben kiaggódtad magad, kezdheted liberális párt ügyben az aggódást. Ott is van miért.

törppicur 2019.03.13. 11:56:43

Annyi helyen írjátok, hogy kényszerűségből megy Bécsbe a CEU.
Azért van legalább 2 kérdés bennem ez ügyben.
Mik azok a pontjai a hatályos törvénynek, ami miatt nem tud megállapodást kötni a CEU, ha a többi külföldi bejegyzésű és bejegyzése helyén tényleges képzést is folytató egyetem tudott? (talán a tényleges képzés hiánya, vagy van más is).
Más blogon olvastam, de jó kérdés, Ha ennyire elutasítottnak érzi magát a KEE amerikás diplomát adó része, miért ragaszkodik annyira? Ugye ellenérvek között ott van az is, hogy Bécs tárt karokkal, épülettel, állami támogatással és szabad gondolkodásra nyitott kapukkal fogadná őket.

Medgar 2019.03.13. 11:57:20

Ez az Orbán egy zseni. Mindenki úgy táncol ahogy ő fütyül.

Hpisti 2019.03.13. 12:00:23

@törppicur: Segítek neked... A megállapodást azért nem tudja megkötni a CEU, mert a Magyar Állam nem hajlandó aláírni.

törppicur 2019.03.13. 12:07:19

@Hpisti: és miért nem?
tudsz abban is segíteni?

Raven! 2019.03.13. 12:09:03

Most komolyan azon aggodik barki, hogy maradhat-e pesten egy kulfoldi egyetem ami kulfoldi diplomat ad nagyreszt kulfoldieknek ?!? Igen magasrol leszarando... De az is egy vicc, hogy barki aggodjon juncker miatt barmiert is. Az egyetlen talan amiert aggodni kene, hogy meg nem gondozzak szegenyt egy megfelelo intezetben, bentlakassal. Amugy meg addig alljatok fellabon amig Orban bocsanatot fog kerni.

Willkommenskultur 2019.03.13. 12:18:41

@Hpisti: "A megállapodást azért nem tudja megkötni a CEU, mert a Magyar Állam nem hajlandó aláírni."

Hat ez alt. igy van az engedelyekkel, hogy ha az engedelyezo szerint a CEU nem tartja be a tv-t, akkor nem irja ala az engedelyt.

Mindig lehet birosagra menni, vagy a Brusszeli Demokracia Polgar Jeno hivatalban is lehet panaszkodni.

nemecsekerno_007 2019.03.13. 12:24:25

Nem vagyok a bolsevizmus rajongója, de ez a "hasznos idióta" kifejezés telitalálat...

törppicur 2019.03.13. 12:28:22

@Hpisti: szerinted hogyan lehet olyan amerikai képzésterv és minta alapján pl. Budapesten amerikai diplomát adó képzést folytatni, ami NINCS?
Miért vennénk olyan know how-t, amit a terjesztője saját környezetben nem használ? Lehet veszélyes, mérgező, stb. szerintem ez igaz a CEU-ra is.

Hajléktalanokat a CEUba! 2019.03.13. 12:33:05

"Ráadásul hiába tüntették el a Jean-Claude Junckert gyalázó plakátokat Weber útvonaláról"

Azon a plakáton Juncker egyáltalán nem szép ábrázata volt látható, de mivel Juncker más képeken is épp ilyen ronda, ezt a plakátot őt gyalázónak nevezni furcsán szenvedélyes talpnyalásnak tűnik. A plakát szövegében egyébként az állt, hogy nekünk jogunk van tudni, hogy ők mire készülnek. Miért nincs jogunk? Juncker magyar hívei el akarják venni tőlünk ezt a jogot? Egyáltalán, a liberálisok egy jog elvételét erőltetik?

Orbán még mindig profi kötéltáncos. A Nyugat még mindig bennünket akar szívatni, részben egyszerű megszokásból, és Orbán ezt sikerrel halogatja. Akik mániákusan ragaszkodnak ahhoz, egyetlen, sosem folytatott politikai programként, hogy Orbánt a külföld akár erőszakkal eltávolítsa, azok nem biztos, hogy végiggondolták, hogy milyen lenne például a magyar munkaerőpiac, a külföldi tőke tulajdonhányada, a stratégiai nemzeti közvagyon stabilitása, a fogyasztói termékellátás, az energiahordozó-árviszonyok, a családtámogatás, az egészségbiztosítás például Gyurcsány hasonlóképp centralizált irányítása alatt, nem beszélve a lefejezett csirkeként futkorászó demokratikus ellenzéki egyebek vagdalkozó, koncért marakodó, teljesen elképzelés és elv nélküli uralma alatt. Orbán nem jó, de még mindig messze a legjobb rossz. Az ellenzékiek hülyeségét pedig mi sem jellemzi jobban, hogy az önfejű, dafke ellenkezés hevében nem veszik észre, hogy az általuk fölöslegesen támadott kormánycélok némelyikét akár támogathatnák is, egész tömegek érdeklődését megragadva. De ma Orbánon és az ámokfutásra még mindig bármikor kész Gyurcsányon kívül nincs néven nevezésre alkalmas magyar politikus.

Mindezt ez a Weber is tudta, amikor fenyegetőzve, nagy garral elindult ide. Egyébként eleve ijesztően hülye ötlet volt "ultimátumot" adni két látszatkövetelmény mellé nevetségesen átlátszó módon odatenni a CEU erőltetését. Weber tulajdonképpen mindössze ezért jött. A CEU amerikai részlegének idehelyezése valakinek még mindig baromi fontos, a lengyelországi és csehországi kudarcok után itt keresve hadállást.

"A CEU-t végérvényesen kiszorította a kormány Budapestről"

Akkor a téma le is zárható, nem igaz?

2019.03.13. 12:37:08

Kik is a hasznos hülyék?
Egyrészt a fideszes szavazók, akik kormányon tartják a rablóbandát, akik ezt kihasználva valóban hasznot tesznek zsebre. Másrészt a fidesz is az, hiszen nem dobják ki őket a Néppártból, mert kellenek a többséghez az Európai Parlamentben.

Ha ennyire szar az EU, ahogy a fidesz kommunikálja, akkor miért nem lépünk ki? Vagy akkor nem lenne honnan lopni ilyen nagy kanállal, büntetlenül?

project640 2019.03.13. 12:38:01

ez egy win-win üzlet
Weber és Orbán is nyert rajta!!!
Weber megnyeri a választásokat, Orbán erősíti magát a néppártban!

Kivlov 2019.03.13. 12:46:07

@roli101:
"Kik is a hasznos hülyék?
Egyrészt a fideszes szavazók, akik kormányon tartják a rablóbandát..."

Helyben is vagyunk. Cseszegetitek azt, aki valakire szavaz, ahelyett hogy arra fordítanátok az energiát, hogy rátok szavazzon! Csakhát rátok nem nagyon van miért...

Willkommenskultur 2019.03.13. 12:49:07

@project640: Orban befolyasa a neppartban a magyar szavazokon mulik, nem Weberen.
Weber is targyal mindenfele neppartiakkal, Orban meg szinten parhuzamosan targyal a nepparton kivuli potencialis haverokkal. Az hogy ki-kivel hogyan, ugyis csak a valasztas utan fog kialakulni, tokmind1 ki mit iger most.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.03.13. 12:52:26

Ez is megvolt, fölényesen legyűrtük a Liberális Néppártot!

törppicur 2019.03.13. 12:53:03

@n3spr3ss0: tanultam tőled lényeglátást, stílust, köszi.
De ez nem magyarázat.

Ad Dio 2019.03.13. 13:10:42

Nem Orbán csinált belőle hülyét, hanem saját maga.

A kérdésfelvetés egyébként önmagában nagyon is fontos, hiszen a néppárt évek óta választás előtt áll, csak valahogy ezt nem hajlandó észrevenni. A választás lényege az, hogy kitart-e amellett, hogy a centrumban politizál és gyakorlatilag minden lényeges kérdésben megkülönböztethetetlen a mérsékelt baloldaltól, vagy el/visszamozdul jobbra? Ez egy lényeges kérdés, de az időzítés katasztrofális. Egy választási kampányban a megosztottság, a belső harc egyértelműen a gyengeség jele és szavazatokat visz. Ezt az néppárt mögött állók is jól tudják, nem véletlen koppintottak Weber homlokára és kérték meg, hogy a kis magánszámát isssssszonyat gyorsan zárja le. Ezt történt most.

Persze ezzel a kérdés nincs lezárva és mindenképpen napirendre kell vennie a néppártnak, csak ezzel a félresikerült kis magánakcióval egy normális kérdésfelvetés a közeljövőben nagyjából lehetetlenné vált.

konrada 2019.03.13. 13:14:33

...nahát, egy újabb elkötelezett kereszténydemokrata beírása a B1-en.

(Nem mintha nem volna igazsága a bloggolónak, de az kb annyit ér, mintha én adnék életvezetési tanácsot neki, miközben a véleményem róla hasonlóan lesújtó...;))

Jakab.gipsz 2019.03.13. 13:29:25

Nincs alku!

A sátánfajzat, globalista, kisistent játszó Soros terveivel, nincs kompromisszum és nincs alku.

Dzseem 2019.03.13. 13:34:12

@MAXVAL bircaman közíró: hát azért, ha
Neked ennyi elég már a boldogsághoz, akkor életed sivatagába én a helyedben csempésznék egy kis életet adó vizet. Főképp így többesszámban írva, mint egy traktor amikor kidönti a fát. Szuper élet! :-)))

nemecsekerno_007 2019.03.13. 13:34:55

@roli101: Muhahaha. Nem az ellenzékről beszélsz te véletlenül?!
Vagy ha a fidesz szavazók a hasznos hülyék, akkor az ellenzék a haszontalan. Már ha az eredményeket nézzük...

teéjesenmindegy 2019.03.13. 13:40:36

" Ráadásul hiába tüntették el a Jean-Claude Junckert gyalázó plakátokat Weber útvonaláról, ha Magyarország többi részén továbbra is folyik az Európa-ellenes uszítás."
Miben is gyalázta Junckert a plakát? Ott volt az a szép arca, és mosolygott..

Egyébként, ha a néppárt vezetője idejön, és azzal átveri valaki, hogy leszedik a főúton a plakátokat, akkor most őszintén, az nem egy idióta? Komolyan ennyire hülyének akarjátok ti liberálisok beállítani a néppárt vezetőjét? Most komolyan elhiszitek, hogy máshol -mondjuk az origó címlapján - nem láthatta a plakátot? Amiben mellesleg semmi nincs, csak annyi, hogy joga van tudni, hogy mit akar Brüsszel. Se ellenesség, se gyalázás, se hazugság. Semmi.

Orbán veje 2019.03.13. 13:41:28

@nemecsekerno_007: De jó hogy itt vagy haver! Esetleg nem lett volna olcsóbb a plakátvakargatás egy fekete zacskót húzni Weber fejére, ha már a gazdád becsicskultatok?

Te mint igazi orbáncsicska azért szólhattál volna.

Orbán veje 2019.03.13. 13:43:03

@teéjesenmindegy: Haver! Hát pont ez az! A plakátot máshol is láthatta, kár volt vakargatni. Ebből is látszik, hogy mekkora baromállatok vagytok ti tolvaj fideszesek.

Söme 2019.03.13. 13:44:24

@Raven!: Most komolyan azon aggodik barki, hogy maradhat-e pesten (Kecskemeten) egy kulfoldi egyetem (autogyar) ami kulfoldi diplomat (autot) ad nagyreszt kulfoldieknek ?!?

teéjesenmindegy 2019.03.13. 13:45:30

@roli101:
"Ha ennyire szar az EU, ahogy a fidesz kommunikálja, akkor miért nem lépünk ki? "
Te balliberált fenomén. A te életedben ha valami nem tetszik, akkor onnan kapásból kiléptél? Akár munkahely, akár iskola akár párkapcsolat.
Szóval az a kérdésem, hogy ha az asszony elsózza az ételt, akkor rögtön elválsz tőle, vagy mondjuk megbeszélitek? Ha a munkahelyen a főnököd nem emeli meg a fizetésedet akkor azonnal kilépsz, vagy esetleg megszólalsz és beszélsz vele?

Orbán veje 2019.03.13. 13:46:46

@Jakab.gipsz: Jól mondod haver! Le a sorosbérencekkel. Sőt ha lenne gerinced akár ezt is mondhatnád: sorosösztöndíjas ne lehessen miniszterelnök.

De gerinced nincs, így hát csúszva-mászva nyalod a sorosösztöndíjas orbán seggét. Egyszerre vagy röhejes és szánalmas.

Orbán veje 2019.03.13. 13:48:52

@teéjesenmindegy: Haver! Azé nem lépnek ki orbánok mert akkor kevesebb pénzt tudnának lopni. Mondd ki bátran. Ne szégyelld mint a gazdád a plakátjait.

Orbán veje 2019.03.13. 13:51:03

@Söme: Csak a civilizált világ aggódik miatta. A hozzád hasonló békemenetelő orbánbarmok nem.

project640 2019.03.13. 13:53:26

@Willkommenskultur: Orbán abban érdekelt, ha egy még erősebb néppárt, még erősebb tagja legyen ... Manfred Weber nem fogja elfelejteni, hogy ki segítette hatalomba ... Orbán remek taktikus ...ő már nem csak szavakban, hanem valójában is készül Európa meghatározó politikusává lenni
mindenkinek fel kéne ébredni ! ... itt nincsenek nagy elvek, mindenkit csak a hatalom éltet .... Weber-t is!

röf 2019.03.13. 13:53:38

A szerencsétlen ellenzéki / libbant médiánk igencsak vakarózik, hogyan is kellene a tegnapi Orbán – Weber tárgyalást úgy tálalni, hogy Orbán elbukott.
(Természetesen megint…)
Az a ménkű nagy helyzet, Orbán politikai szimata és tehetsége vastagon betakarja az európai országok többségének vezetőjét ebben a kontextusban.
Tudjuk, ez fájdalmas felismerés ott balra lent, de ne sírjatok.

Bravehearth 2019.03.13. 13:54:24

Nos, kedves 'sósheni', azt hiszem ismét sikerült előadni a nagy szomorkodót...

Egyébként mennyien vagytok az irodában? A pártvezetés? A fodorgabi és a sermer is ott van? Vagy 'pártnapok' vannak és mind az öt szék foglalt...?

Még mindig abban a hitben éltek, hogy majd jön a jóságos 'ajrópéer' megmentő és végre letépi rólatok a fidesz árnyékát és kiszabadultok a fényre? Miben reménykedsz??? Ha itthon már a kutyát se érdeklitek, miből gondolod, hogy majd a vébert érdekelni fogjátok?

"A Fideszhez hasonló, szélsőséges és populista pártokkal nem egyezkedni kell, hanem hermetikusan el kell zárni őket."

És azt hogyan képzeled, te kis értelmiségi? Megtiltod, hogy szavazzanak rá? Mindenkinek megtiltod, hogy szövetséget kössön velük? Mit mondasz a 2,8 millió szavazójának, kis libsi? Hogyan akarod 'elzárni' a fideszt? Mert ez így csak egy elengedett nagyotmondás volt. Egy lózung. És inkább téged minősít, mint a fideszt.

"Ezt mulasztotta el Manfred Weber, aki személyesen látogatta meg Orbán Viktort a hivatalában."

Ostoba vagy. Nem mulasztott el az a véber semmit sem, mivel sem jogköre, sem lehetősége nincs arra, amiről te álmodozol.

"A Fidesz elnöke újra elhitette az Európai Néppárt csúcsvezetőjével, hogy kész a kompromisszumokra, Orbán azonban Weber és a néppárt kéréseiből egyet sem teljesített."

Nos, ha ez így van (márpedig így van), akkor ez is inkább ezt a vébert minősíti és nem Orbánt. Nyilván teljesíthetetlenek voltak az ultimátum pontjai, ezt a véber is jól tudta. Továbbá még ő sincs abban a helyzetben, hogy ultimátumot szabjon egy másik ország politikai pártjának, különösen akkor nem, ha az éppen hatalmon van, nem is akármilyen politikai felhatalmazással. Megvezették? Átvágták? Ez ilyen, ezt beszopta. Ahogy ti is, ha csodát vártatok! Nem zavar, ha ez nektek fáj. Fájjon is!

"...ezzel azonban a miniszterelnök inkább csak megerősítette, hogy a néppárt egyes tagjaira valóban hasznos idiótaként tekint."

Reméljük, hogy így is gondolja, mert ez valóban így is van. Ennek a néppártnak a kisebb része valóban hasznos idióta. A nagyobbik része viszont haszontalan idióta, semmirevalóak, inkább ballibák, mint néppártiak.

"az új plakátok a tervek szerint egyáltalán nem Orbán családpolitikájáról, hanem Frans Timmermans, az európai szocialisták csúcsjelöltjének támadásáról szóltak volna."

Súlyos hiba, hogy nem arról a holland rágcsálóról szólt a további plakátkampány. Ő a megtestesítője a haszontalan idiótáknak, a destruktív, hazug és álszent politikai megalkuvóknak. Őt mindenképpen gyalázni és alázni kellett volna! Szerintem...

"A CEU kérdésében ismét kitérő és hazug választ adott a kormány, amikor Gulyás a jelenleg hatályos törvényekre hivatkozott, amelyek lehetetlenné teszik az egyetemmel való megállapodást. Mintha ezeket a törvényeket nem a kétharmados Fidesz-kormány fogadtatta volna el az Országgyűléssel."

És miért ne tehették volna? Volt hozzá felhatalmazásuk? Volt. Kivételezett helyzetben volt az a janicsárképző? Igen. Ti nyaltátok ki a seggüket anno? Hát persze. A ceu betartotta a törvényeket...? Lol...
És melyikre gondolsz? Arra, amit az a rágcsáló soros maga emlegetett 'lex-ceu'-ként az ún. 'magyarbálintnak', amikor egy rá szabott törvényt kért tőle...? Azt nyilván nem volt nehéz betartaniuk! Változott a helyzet, változott a törvény. Hogy ez nem tetszik az 'ignatyefnek'? Így járt. Ha nem tetszik, el lehet innen takarodni! És még örüljenek, ha nem kapjuk el őket mindazért, amit itt majd' húsz évig folytattak az ország ellen!

"A CEU-t végérvényesen kiszorította a kormány Budapestről, Orbán Viktor pedig továbbra sem kért bocsánatot mindezért..."

HAZUDSZ, heni!

A ceu saját magát szorította ki innen a szemét hungarofób viselkedésével és azzal, hogy azt hitte, törvények felett áll csak azért, mert egy igazi nemzetközi nagyrágcsáló alapította. Nos, ezt benézte...

"...sem az Európai Néppárttól, sem Webertől, sem a magyar emberektől."

A néppárt qrvára nem kompetens a kérdésben, ez a véber még annyira sem! Ő csak a szavazatokat akarja bezsebelni egyébként. A magyaroktól pedig nem Orbánnak kel bocsánatot kérnie, hanem neked, a ceu-nak, az ignatyefnek, a TELJES szadesznek, horngáborostól, kunczéstól és bauerestől (nekik pedig nincs bocsánat, nem is lehet)!

"Az Európai Néppárt Orbán megtűrésével hivatalosan is pártfogásába vette a kirekesztésre, gyűlöletkeltésre és szabadságkorlátozó lépésekre épülő fideszes politikát."

Türelem, kis libsi! Ezzel még várj 20-áig, akkor majd kiderül. Persze simán lehet, hogy kizárják őket, akkor majd örömködhetsz. De az is lehet, hogy mégis fontosabb a szavazat. Akkor pedig majd a fidesz örömködhet.

"Az Európai Néppárt elvesztette néppárt jellegét."

Ezt jól látod, egyetértünk. Inkább a rátok jellemző ostoba vérlibsi jellege van, mint néppárti.

"...lárulta a demokrácia, a szolidaritás, az európai integráció és a keresztény értékek igazi híveit."

Szerintem ti ne beszéljetek sem értékekről, sem kereszténységről, sem magyarságról! Egyikhez sincs semmi közötök! Soha nem is volt.
B

Söme 2019.03.13. 13:58:13

@Orbán veje: Azt hiszem felreertetted amit irtam... Erre volt valasz : "Raven! 2019.03.13. 12:09:03" Az uriember iromanyaba barmi behelyettesitheto az 'egyetem' helyere, en eppen 'autogyarral' probalkoztam, hogy megertse a lenyeget.... Es amugy mar eleg regen a civilizalt vilagban elek. Probalkoztam kozben Mo-on is, de ha egyszer elt az ember civilizalt vilagban, akkor mar nem nagyon megy.

Sir Galahad 2019.03.13. 14:00:05

A cikknek csak a címe igaz, de az nagyon.

törppicur 2019.03.13. 14:00:21

@Bravehearth: hú b+, ez hosszú volt
meg ütős és korrekt
+1

törppicur 2019.03.13. 14:01:58

@Bravehearth: hú b+, ez hosszú volt
meg ütős és korrekt
+1

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.03.13. 14:08:03

Hitler is évekig hülyének nézett mindenkit, utána pedig úgy pofára esett, hogy a fal adta neki a másikat. Orbán sorsa ugyanez lesz. Hiába vihog a kis parasztja jelenleg, hosszútávon megy a levesbe a kis fasiszta patkány, ahogy elődei.

FCUK5 2019.03.13. 14:41:09

"Ráadásul hiába tüntették el a Jean-Claude Junckert gyalázó plakátokat Weber útvonaláról, ha Magyarország többi részén továbbra is folyik az Európa-ellenes uszítás" pár éve volt itthon egy kampány, hogy Brüsszel csak egy város, ha jól emlékszem. a képen ez alapján nem az unió van, csak egy vezetője meg egy uniós szempontból senki. hogy lenne unió elleni uszítás?????

Willkommenskultur 2019.03.13. 14:42:12

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: Hat ha Gyuurcsany eccer tenyleg megtalalja a zod dossziet, vagy kolcsonveszi simicska atomjat.

muuu ha ha ha

Hajléktalanokat a CEUba! 2019.03.13. 14:43:29

@Bravehearth: "»...elárulta a demokrácia, a szolidaritás, az európai integráció és a keresztény értékek igazi híveit.« Szerintem ti ne beszéljetek sem értékekről, sem kereszténységről, sem magyarságról!"

Igen, ez tényleg váratlan fordulat volt egy Liberálisok aláírással kitett posztban. Hiszen a liberálisok négy éve azért küzdenek, hogy Európa minél nagyobb számban telepítsen le olyan országokból érkező és a neveltetésüket számtalanszor igazoló afrikai és közel-keleti embereket, amely országokban hagyomány a nők elnyomása, esetenként megerőszakolása, a halálbüntetés, lincselés, csonkításos büntetés. Szóval Orbán az európai értékeket tiporja, amikor egy külföldi alapítvány által fenntartott, magát egyetemnek hívó intézmény mutassa meg, hogy nem csak egy látszategyetem, ugyanakkor Orbán az európai értékeket képviselné, ha hajlandó lenne egy csomó szutykos, erőszakos bunkónak lakást, munkát, ellátást adna, úgynevezett szolidaritásból. A kettős mérce fogalmának és az ostobaságig elmenő, szégyen nélküli önellentmodásoknak egészen új dimenzióit mutatták meg a nyugati liberális hatalmak az évek során.

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: "Hitler is évekig hülyének nézett mindenkit, utána pedig úgy pofára esett, hogy a fal adta neki a másikat."

Azért azt én nem "úgy pofára esésnek" nevezném, hogy Hitlert a fél világ egy hat évig tartó háborúban elég keservesen, de legyőzte.

lenörd hofstadter 2019.03.13. 14:53:08

Az a szép, hogy mind orbánkangecigány, mind az ostoba hívei elhiszik, hogy a plakátolás megoldva azzal, hogy a kocsiból nem látta a koma.

Ennyire ostoba állat a kangecigány és a hívek összessége.

fideSS = negatív IQ

Willkommenskultur 2019.03.13. 14:55:31

@lenörd hofstadter: Mer mi lesz plakatugyben, Kunhalmi lefejeli Webert?

Orbán veje 2019.03.13. 14:57:05

@Hajléktalanokat a CEUba!:

Haver! Azt mondod hogy nem esett pofára Hitler? Öregem, hogy te mekkora egy barom vagy! Nem tanultál történelmet? Nem tudod, hogy II. világháború végére Németország porig volt rombolva? Hogy gyakorlatilag a középkorba süllyedtek vissza, úgy lerombolták a gyárakat meg az infrastruktúrát? Nem tudod, hogy a nácik 1945 májusa után bármelyik zsidóval lefeküdtek volna egy szelet zsíros kenyérért, akkora volt az éhínség?

Haver, a tolvaj orbánnak pont az ilyen tök hülye marhákra van szüksége. Azonnal lépj be a fideszbe!

Orbán veje 2019.03.13. 14:58:01

@Willkommenskultur:

Haver tegnap nem láttalak itt, pedig mindig itt vagy. Csak nem kivezényeltek plakátvakarásra?

Orbán veje 2019.03.13. 15:01:26

@FCUK5: Haver nem is beszéltél róla, hogy becsicskult a gazdád tegnap! Azonnal elkezdte levakarni a plakátokat mikor jött az EU biztos jelölt.
Tehát te egy csicska csicskája vagy. Egy csicskalénynek teremtett az Isten. Nem lennék a bőrödben, csúszni mászni egy életen át.

Orbán veje 2019.03.13. 15:03:26

@Bravehearth: "A ceu saját magát szorította ki innen"

Haver, figyelj csak! A retkes fideszes tolvaj kurva anyádnak hazudozzál.

apro_marosan_petergabor 2019.03.13. 15:09:52

Azt nem tudom, balekot csinált-e OV a néppárt vezetőből, ennél fontosabb, mint csinált magából a Néppárt.
Egy ultralibero, soros által távirányított, arcvesztett, köze nincs a kereszténységhez, s valódi konzervativizmushoz pártot.
A kérdés inkább az, van-e értelme ebben a pártban maradni (van-e haszna) vagy csak kárt okoz, s fékezi a FIDESZ-KDNP bevándorlás ellenes és családtámogató programját?
És mindez mikor...?

2019.03.13. 15:11:42

"folyik az Európa-ellenes uszítás"
Mert Soros + Junker = Europa.
Van am matek.
Na elmentek ti a picsaba. :)

Szelid sunmalac 2019.03.13. 15:11:53

@Kivlov: Errol kerdezd meg ket het mulva az angolokat hulye.

Orbán veje 2019.03.13. 15:16:05

@apro_marosan_petergabor:

Képzeld haver! Most olvastam, hogy leesett egy rossz állapotú, málladozó lépcsőn és életét vesztette egy idős férfi hétfőn az ajkai Magyar Imre kórházban.

De emiatt ne szomorkodj haver, mert orbán ráhel barátnőjének divatcége most kapott egy milliárd forint közpénzt Rogán Antaltól.

És neked mint közismert orbántalpnyalónak mindez így rendben is van. Hogy milyen egy mocskos erkölcsi hulladékok vagytok ti fideszesek. Nyóc évvel ezelőtt ezt el sem tudtuk képzelni.

Orbán veje 2019.03.13. 15:17:51

@koala kóla: Így van haver! És mivel szépen hazudsz, ezért ma kivételesen duplán nyalhatod ki orbán gazdád seggét.

Ekrü 2019.03.13. 15:22:38

@Söme: Vagy szándékosan csúsztatsz,vagy nagyon buta vagy.Mégis ,hogy lehet egy autógyárat összemosni egy olyan egyetemmel ami nagyrészt külföldi diákoknak ad külföldi diplomát.Segítek...Az autógyár munkát,fizetést tehát megélhetést ad az itt élő magyar embereknek.Attól viszont,hogy a CEU zömében külföldi diákoknak külföldi diplomát ad (persze jó pénzért),attól nem lesz jobb itt egy magyar családnak sem csak a CEU-nak.

Szelid sunmalac 2019.03.13. 15:22:52

@Orbán veje: De...akinek egy mogyornal tobb esze van, el tudta kepzelni. Ha mas nem legalabb az Ezusthajo es Kaya Ibrahim ota.

Kivlov 2019.03.13. 15:24:20

@Szelid sunmalac:
angolokat ki nem sz*rja le. zabálják csak a sz*r fissendcsipszüket.

Hajléktalanokat a CEUba! 2019.03.13. 15:29:03

@Orbán veje: "A retkes fideszes tolvaj kurva anyádnak hazudozzál."

Viseld el demokrata módon, ha valakinek más véleménye van egy hosszúra nyúlt folyamatról. Ez nem hazugság, hanem véleményszabadság, hallottál már a szóról?

@CaptainG: "Mert Soros + Junker = Europa. Van am matek."

Az a baj, hogy Juncker, Merkel, Macron meg még néhány hatalmasság tényleg így érezheti magáról. Meg, ugye, jobban hangzik, ha azt mondják, hogy Európa ezt meg azt kívánja, mint ha azt mondják, hogy én.

Orbán veje 2019.03.13. 15:30:20

@Ekrü:

Haver! Énszerintem te egetrengetően hülye vagy. Te belülről legfeljebb akkor láttál egyetemet, amikor a felújítási munkáknál a maltert keverted.

Szelid sunmalac 2019.03.13. 15:30:27

@Kivlov: Mint te a szar feherkenyered kreten. Ha nem birod felfogni a parhuzamot inkabb olvass kifestot baszod.

Orbán veje 2019.03.13. 15:38:59

@Hajléktalanokat a CEUba!:

Haver! Még hazugságodról is hazudsz. Mi a retkes fideszes kurva anyádért nem az origón teszed? Ott fel sem tűnik senkinek.

nemecsekerno_007 2019.03.13. 15:41:15

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: Össze-vissza kevertek mindent mindennel. Meg is látszik az eredményeken...

nemecsekerno_007 2019.03.13. 15:45:46

@Orbán veje: Jobb lenne ha a GDP-t szaporítanátok a szavak helyett. Utóbbi láthatóan eredménytelen, talán az elöbbiben elérhettek némi eredményt. Ha az se megy akkor inkább k@ssoljatok és ne növeljétek a CO2 emissziót idióta blogok írásával.

Hajléktalanokat a CEUba! 2019.03.13. 15:46:18

@Orbán veje: Bárkivel fogadok, hogy valójában csak az agresszív kismalac vagy. A másik lehetőség, hogy egy kommentrobot béta változata, azért ilyen korlátozott a válaszkészleted. Egy viszonylag buta ember is érdekesebben reagál mások szavaira.

inteligencs elenzeki 2019.03.13. 15:47:50

Ez az autógyár menedzser verés nekem q.va gyanús. Nem valami provokáció ez ?
Nemrég szintén a VII. kerületben történt hasonló eset.

Orbán veje 2019.03.13. 15:51:28

@nemecsekerno_007: Haver! Látom megint ide vezényeltek. Télleg, jut eszembe! Megint elfelejtettél értekezni arról hogy a Geci Gazdád tök hülye gázszerelője már a 2057 leggazdagabb ember a naprendszerben.

Erről persze kussolsz te csúszó-mászó orbántalpnyaló.

Orbán veje 2019.03.13. 15:52:59

@Hajléktalanokat a CEUba!:

Haver! Hazudtál, lebuktál, viszlát. Takarodj a hazug fideszes kurva anyádba.

Söme 2019.03.13. 16:01:15

@Ekrü: A butasag relativ... Ugyhogy bolcsebb ovatosan banni vele. Pl Barabasinak 140 a H indexe, az enyem meg csak 25. Az emberek nagy reszenek meg nulla. De a Barabasi biztosan buta, mert a CEU-n oktat.
Az egyetem ugyanugy munkat ad az embereknek, mint az autogyar. Ezek az emberek ugyanugy adot fizetnek, tehat jobb lesz tole a magyar csaladoknak (helyett: M.L. milliardosnak). Rengeteg kulfoldi palyazatot hoznak, amit itt koltenek el, tehat annak is nagy reszebol ado lesz. Szoval nem ugy megy, hogy ul egy titkarno egy asztalnal, es nyomtat egy diplomat annak aki befizet X osszeget....

nemecsekerno_007 2019.03.13. 16:03:21

@Orbán veje: Akkor toljátok a szokásos hülyeséget, végül is gondoskodnotok kell a jókedvről....

teéjesenmindegy 2019.03.13. 16:28:27

@Comte de Gippaud: Gyanús? MI?
Hogy egy autógyár felsővezetőjének a 2 fia itt él? És a kisebbik itt jár középiskolába, mert 17 éves?
Hogy elmennek Bp egyetlen olyan éttermébe, ahol biztonságiak vannak? Majd amikor vissza akarnak menni inni egyet, akkor a biztonságiak csak úgy gázspayeznek, mert szépen be akartak menni?

Mi a hihetetlen ezen?
Budapesten ezrével élnek német meg svéd felsővezetők kiskorú gyermekei, az éttermekben pedig biztonságiak gázzal tartják távol a kuncsaftokat.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.03.13. 16:39:31

hat dz a manfréd magabol csinalt hujet.befut a cejuba, majd a mazsihiszhez?
hat ez oltari szanalmas....
persze a mazsihisz meg jól hátba is dofte a lúzert merthogy a fidesz milyen jo fej a zsidokkal...hahahahaaahahha
szanalom gomboc...kapedli..

Willkommenskultur 2019.03.13. 16:43:16

@FILTOL: Lehet hogy torbe csalta Manfredot a ravasz Zorban...

Igy hogy rogton a CEUra ment, konnyebb lesz a kampanyban tolni hogy Brusszel=Weber=Soros

inteligencs elenzeki 2019.03.13. 17:07:11

@teéjesenmindegy:

Szerintem nem értetted mire gondolok.
Konkrétan arra, hogy imédzs rombolás a cél, ezeknél az agresszív eseteknél.
A csúcsmenedzser elverése, erre kiválóan alkalmas sajtó téma.
Jó, persze ismerni kéne az eset körülményeit is.

Bravehearth 2019.03.13. 17:23:05

@törppicur: Üdv! Na igen, picit hosszú. Bár, szerintem egy végeláthatatlan hosszú listát írhattam volna napestig, ha a libsik minden bűnét és hazugságát meg kívántam volna említeni. Ennek a henikének szerintem ennyi is bőven elég volt. Most még...

@Hajléktalanokat a CEUba!: "A kettős mérce fogalmának és az ostobaságig elmenő, szégyen nélküli önellentmodásoknak egészen új dimenzióit mutatták meg a nyugati liberális hatalmak az évek során."

Jól látod. A hazai libsik mindezeken túlmenően a szégyen nélküli hungarofóbiát és gátlástalan bűntudatépítést, nemzetgyalázást és a folyamatos megalázkodás iskolapéldái is voltak. Már csak ezek miatt is érdemes a liberláisokat és a liberalizmust is megbélyegezni, kirekeszteni, kíméletlenül háborúzni ellenük megalkuvás nélkül! A magyarság elemi érdeke, hogy a libsik soha többé az életben ne kerülhessenek bármilyen döntés lehetőségének a közelébe sem! A túlélésünk függ attól, hogy leszámolunk-e velük. Szerintem...

@Orbán veje: "Haver, figyelj csak! A retkes fideszes tolvaj kurva anyádnak hazudozzál."

Haverod neked az a rokonod, aki nem fojtott meg téged a köldökzsinóroddal, te balliba patkány! ;-) A te anyádnak se szóltak, hogy a méhlepényt nem kéne fölnevelnie, mi...? Szerencsétlen ostoba gyökér...
Esetleg ideges vagy? Fölment a pumpa??? Naggggyon hellllyes! Termeld azt a gyomorsavat, idegeskedj csak! Holnap is szeretnék a fajtádon röhögni ám! ;-)
Te balf@sz...
B.

felső határ nincs 2019.03.13. 17:24:56

Hat, igy jart, nem kellett volna reszegen belekotni a portasba, orulhet hogy eletben van.

Es mivel ezekbol 1-4 civilben rendor, vagy ex-rendor, jarhat majd a birosagra evekig.

Orbán veje 2019.03.13. 17:34:16

@Bravehearth:

Haver! Mindenki tudja rólad hogy egy közismert szarházi fizetett orbántroll vagy, aki még a legnagyobb orbánista mocskot is mentegeti.

Haver! Minderre tekintettel szedd szépen a sátorfádat, takarodj az origóra, vagy a retkes hazug fideszes kurva anyádba.

Helga Beauty Salon. 2019.03.13. 17:52:17

@nemecsekerno_007: Nem vagyok a bolsevizmus rajongója, de ez a "hasznos idióta" kifejezés telitalálat...

Pedig akkor még nem is voltak ballib kommentelők! :D Lenin egy látnok volt!

Helga Beauty Salon. 2019.03.13. 18:03:22

Orbán Viktor balekot csinált az Európai Néppárt vezetőjéből......................

Ja! Még a kipa is lerepült a fejéről!

Laci A Lakli 2019.03.13. 18:09:58

Tegnap volt egy felmérés a konzervatívnak számító Die Welt-ben. Az volt a kérdés, hogy ki kéne raknia Webernek a FIDESZt a néppártból. Az eredmény 78%-ban az volt, hogy a FIDESZt nem kell kirakni. Sőt sok kommentben jelent meg, hogy mennyire ellenzik Weber új ötletét, hogy Bajorország támogassa a CEU-t! Ez azért tartom fontosnak, mert Orbánnak azért van erős pozíciója, mert tetszik nem tetszik jelképpé vált Európában a konzervatívok szemében és bizony, ha kiraknák őket akkor nagyon sok konzervatív szavazó fordulna el a CDU-CSU-tól. Szóval Orbánék helyzete sokkal szilárdabb, mint amilyennek itthon próbálják bemutatni.
Miért nem analizálja egyik baloldali sajtó sem Orbánék támogatottságát Németországban?

enrikokaruszo 2019.03.13. 18:16:53

@Orbán veje: micsoda egy szerencsétlen alak vagy...nincs családod, barátaid, vagy legalább egy kutyád?

Orbán veje 2019.03.13. 18:29:28

@enrikokaruszo: Nincs. Mi a faszért vegyek kutyát, a macskámat is kibasztam az ablakon mert szerintem orbanista volt.

Orbán veje 2019.03.13. 18:30:25

@Bravehearth: NE HERGEJÉ KECI MER ELFELELYTEK HEJESEN IRNI MINT AZ ELENZÉKIEK ÁLTALÁBA

Orbán veje 2019.03.13. 18:31:20

@nemecsekerno_007: Akkor is nyerni fogunk! Fellázadunk, kinyomtatjuk a vidéknek az internetet, és velük együtt megnyerjük az EP választást!

Orbán veje 2019.03.13. 18:32:18

@Hajléktalanokat a CEUba!: Nem vagyok őrült, anyukám kivizsgáltatott és az jött ki hogy nem.

Orbán veje 2019.03.13. 18:34:12

@Orbán veje: Ne élj már vissza a nevemmel te szarházi geci nicktolvaj fasz!

Che21 2019.03.13. 18:34:22

A libsik állandóan az Egybesült Ájrópáról, akarom mondani Ályrópáról álmodoznak.

Most, hogy egy egyetem Ályrópában 250 km-el odébb költözik, mire fel vonyítanak?

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2019.03.13. 19:06:07

Hááát, azért csak sz@rnak látszik az ami O1G gatyáján barnul!
Mielött a NER harcosok tromfolnának:
- Tudom, hogy ez csak álca és a pávatánc miatt fosott be.
Ne azt nézzük amit mond, hanem azt amit (be)csinál!

Bravehearth 2019.03.13. 19:08:43

@Orbán veje: "Haver! Mindenki tudja rólad hogy egy közismert szarházi fizetett orbántroll vagy, aki még a legnagyobb orbánista mocskot is mentegeti."

Ugyan már, te kis nyomorult szövettenyészet! Mindenki...? Ki az a mindenki? A pár fajtádféle retardált kis szerencsétlen leginkább a 'senki' kategóriát súrolja alulról. A mindenkitől te qrvamessze vagy, csikóhal! ;-)

"Haver! Minderre tekintettel szedd szépen a sátorfádat, takarodj az origóra, vagy a retkes hazug fideszes kurva anyádba."

Egyhengeres kisautó! Szerinted érdekel engem, hogy egy fajtádbéli balliba senki mit szeretne, hová menjek? Az a hírem van számodra, hogy nem megyek innen sehova. Itt leszek, itt leszünk, szépen írunk a fajtádnak és bizony megpattanhat az ér az agyhelyeden, ballisztikus ívben sz@rok rá! ;-) Szóval idegeskedj csak, jót tesz a társadalomnak és a közegészségügynek is, ha szépen gyorsan, otthoni magányodban döglesz meg. :-)

"NE HERGEJÉ KECI MER ELFELELYTEK HEJESEN IRNI MINT AZ ELENZÉKIEK ÁLTALÁBA"

Jót tesz az! Idegeskedj csak, te nyomorult idióta! Jókat nevetek közben rajtad (is)! :-)
B.

kocsisj 2019.03.13. 19:09:26

Tegnap megnéztem a youtube-on "Az utolsó pogány király"-t. A kiváló püspököt nézve eszembe jutott, hogy milyen is lehetett a mi "Szent" Istvánunk hittérítése. Ennyit a nagy "keresztényi" értékekről. Ezt utána jó 500 évvel közép- és dél-amerikában is bemutatták. Ezeket az értékeket véditek ennyire?! Nem mintha a mohamedán, agresszív terjeszkedés szívem szerint volna. Mikor mondunk le már a vallásokról, -izmusokról és kezdünk gondolkozni? Állítólag mi a "homo sapiens" volnánk, vagy mégsem?

Bogyó 2 2019.03.13. 19:23:29

@Bravehearth: "Szerintem ti ne beszéljetek sem értékekről, sem kereszténységről, sem magyarságról!"
Hát a fidesz az aztán szép példája a kereszténységnek. A vagyont felhalmozó, búcsúcédulát árusító, inkvizitor egyháznak nyilván, de a krisztusi tanítások, az a kereszténység, amely pont, hogy túllépett a nemzeti kereteken és az egyetemes emberiségért lépett fel, na aztán az messze áll az uszító, gyűlöletkeltő, nemzetet megosztó, élvhajhász, kastályokat eiinstandoló Lázár, ibizai kokainpartikon fetrengő Louis Vutton táskás Habony, a svéd rénszarvasvadász Semjén, a helikopteres Rogán, a meccsről meccsre repkedő a háza mellé stadiont építő Orbán, a milliárdos lehetőségeknél a szemében dollárjelektől megvakuló Kósa és a most már lassan 400 -és ezt most ismét gondoljátok át a 2 milliós nokiás dobozokon szájat tépő fidesz hörgések után - szóval négyesszáz milliárd forintos vagyonú gázszerelő világától. Legalább ne hazudjátok a kereszténységet! Közötök nincs hozzá! Egy ateista panelproli több joggal léphetne be a mennyországba.

enrikokaruszo 2019.03.13. 19:28:36

@kocsisj: szóval megnéztél egy filmet, felfogtad a történelmet, és most megmondod...
nem is tudom, sok marha minek tanul és kutat évtizedeket fiszfasz csetepaték körül...hihetetlen, ezek a városi nadrágos emberek, pffff

Dr. Schwanzkopf Rudolf 2019.03.13. 19:57:23

Ez a Ron Weber ez az a pasas?

Bravehearth 2019.03.13. 20:24:12

@Bogyó 2: "Hát a fidesz az aztán szép példája a kereszténységnek."

Sosem állítottam ilyet.

"Legalább ne hazudjátok a kereszténységet! Közötök nincs hozzá!"

Egyrészt a politikájukat tekintve bőven keresztényibbek bármely ellenzéki szeméthegynél. A viselkedésük természetesen vitatható. Hogy mennyire van közük a kereszténységhez, azt szerintem nem egy magadfajta fogja megmondani. Azt hiszem a szír, a kárpátaljai, az iraki, az olasz, az egyiptomi keresztény egyházak közösségei és elöljárói megmondták. Nálad minden bizonnyal autentikusabb véleményük lehet a magyar kormányról, illetve a keresztény közösségeket illető politikájukról.
Hogy nekem személy szerint mihez van közöm, azt ismét csak nem egy magadfajta fogja megmondani. Gőzöd sincs róla, így ennek megfelelően kezelem.

"Egy ateista panelproli több joggal léphetne be a mennyországba."

Ez vagy így van, vagy nem. De nem is lényeges, ugyanis nem ezért választották meg őket ismét a választásokon és nem is ezért alakítottak kormányt. Én személy szerint nem is gondolkodom erről a kérdésről, mert gyakorlati jelentősége zéró, de az tény, hogy a balliba mételynek ők a legpotensebb ellenlábasa. Ergo amíg üthetik a ballibákat, addig üssék csak szünet nélkül. Engem nem zavar.
B.

Che21 2019.03.13. 22:05:40

@kocsisj: "Ezt utána jó 500 évvel közép- és dél-amerikában is bemutatták."

Mit mutattak be 500 évvel ezelőtt közép- és dél-amerikában, te igen hülye?

Orbán veje 2019.03.13. 22:21:11

@Bravehearth:

Haver! Ma olyan sokat hazudtál itt minekünk, hogy holnap kétszer is kinyalhatod a tolvaj gazdád seggét jutalom gyanánt.

De aztán utána szépen eltakarodsz a retkes hazug fideszes kurva anyádba, mert a rohadt hazug fajtádra aztán télleg senki nem kíváncsi errefelé.

apro_marosan_petergabor 2019.03.14. 00:02:08

@Orbán veje:
Ugyan nem vagyok a haverod, még ismerősöd sem, de elmagyarázom:
- évente sok százan halnak meg az utakon, annak ellenére, hogy a rendőrség egyre szigorúbb, és tele van sebsségmérővel az ország
- bár a FIDESZ-KDNP rendezte a kórházak adósságait, rengeteg fejlesztést hajtott végre műszerben, épületben, gyógyító személyzeti támogatásban - továbbra is lesznek orvosi műhibák s orvosok, akik külföldre mennek több pénzt keresni...
- bár komoly intézkedéseket hoztak a várólisták rövidítésére, lesznek betegek, akik így se érnek idejében orvoshoz...
Ez a realitás, de az is, hogy tíz éve javul az orvosi ellátás, az orvosi - ápolói fizetések, nem úgy mint az általad kedvelt bolsevik kormányok(szdsz-mszp) idején
Ismétlem, nem romlik, folyamatosan javul...

Sinci Roca 2019.03.14. 02:20:45

"A Nereseknek végezetül ugyanaz lesz a jutalmuk, mint a többieknek a büntetése. Egy élhetetlen, diktatórikus országban kell élniük.
...
Talán tényleg beletörődött Magyarország népe, hogy alamizsnáért cserébe bármit elnéz az uralkodó elitnek. Valahogy az az ember érzése, hogy rohanunk a dinasztikus berendezkedés felé, és nincs aki felkiáltson: Emberek, ez mégis egy köztársaság, amely tagja az Európai Uniónak!"

Bravehearth 2019.03.14. 05:08:50

@Orbán veje: Idegeskedsz, kisautó? Jól van ez így. :-) És nem. Továbbra sem megyünk innen sehová, te balliba kisköcsög! Itt leszünk holnap is, holnapután is, ti pedig szépen fogjátok az arcotokat és nap nap után elviselitek, ahogy az élet beletolja az aszfaltba. És te holnap is nyugodtan idegeskedj csak, én qrvajókat röhögök a fajtádon és persze rajtad i! :-) Örömmel tölt el az idegeskedésed és a vergődésed! És most nagylelkűen elvonatkoztattam a ténytől, hogy a kommentjeid hozzáadott értéke konvergál a sajátodéhoz és a fajtádéhoz... Valahol alulról próbálja súrolni a zérót. Te idióta...
B.

lenörd hofstadter 2019.03.14. 06:49:49

Ebben a történetben orbánkangecigányviktor az aki balekként bemutatta, hogy telecsokizott barna alsóban, csüngőhastartóban és golyóálló mellénykében mekkora hülyét tud csinálni magából ha kimerészkedik a parlamenti függöny (és a leendő vasfüggöny) mögül ahová félelmében bújik.

lenörd hofstadter 2019.03.14. 06:52:58

@apro_marosan_petergabor:

"hogy a rendőrség egyre szigorúbb, "

Hol, bucibogár?
Ha a rendőrség bevezetné a valódi pénzbehajtást a tökét behúzva nyüszítene az a sok tetű féreg amelyik mostanában már a mellékútról is úgy megy fel a főútra körülnézés nélkül, hogy ha rádudálsz akkor büntetőfékez és az öklét rázza. Ilyenkor kéne a kibaszott rendőrség, az utakon kéne rendet tartaniuk, nem a teleszart gatyával fejhangon visítva hazudozó koszos csúti kangecigány férget védeni.

törppicur 2019.03.14. 07:19:42

@Sinci Roca: az unioban nem mi lennénk az egyetlen dinasztikus ország
Ez ugyan nem biztos, hogy jo lenne nekünk, de van, ahol működik

apro_marosan_petergabor 2019.03.14. 07:31:44

@lenörd hofstadter: Egyszerű vagy, mint egy krumplibogár. Ez a hozzászólás nem a rendőrségről szólt...

lenörd hofstadter 2019.03.14. 07:34:30

@törppicur:

A zemútnyócév alapján úgy nagyjából ezer százalék, hogy még a mostaninál is rosszabb lenne nekünk.

Mondjuk ki lenne aki átveszi a csúti kangecigány helyét a családból? Az agyilag zokni szektavezér? Érdekes lenne, a tapsikoló agymosott hívek a kereszténység kárpátiai védelmezője után elfogadnák a beteg agyú szektavezért?
A divatdiktáló slampos pelenkadobáló purdé a kinőtt érettségi öltönyös tolvajjal?
A többi purdéról még nem sokat tudni, de az első kettő alapján ...

lenörd hofstadter 2019.03.14. 07:37:28

@apro_marosan_petergabor:

Nem, de ha lenne agyad akkor emlékeznél arra amit a pártközpontból küldött válaszlevélből bemásoltál, hogy arról is van szó benne.

Idézlek:

"hogy a rendőrség egyre szigorúbb,"

Örülök, hogy segíthettem, szívesen tanítom az agyhalottakat...

Orbán veje 2019.03.14. 07:57:43

@Bravehearth:

Haver! Látom aludni sem tudtál! Nem csoda, mostanában a korrupt gazdád is rosszul alszik. Mert a diktátorokat előbb-utóbb utoléri a végzet. Meg a hozzád hasonló hitvány talpnyalókat is. Csak hát az internet világában már a hazugságaitokat nehéz leplezni, hamar kiderül, hogy milyen szarházi banda vagytok.

Persze te mint mocskos troll erőlködj csak, ezért kapod az alamizsnát. Igaz, a hazugságaitokra errefelé nem sok a vevő, így aztán nyugodtan mehetsz az origóra, a hazug fideszfajtád gyűjtőhelyére.
Ha ott nincs hely akkor pedig, a retkes, fideszes kurva anyádba.

HaD 2019.03.14. 08:56:39

weber és orbánc nem egymásból csinálnak balekot hanem belőlünk magyarokból...csak megjegyzem hogy ezt gyurcsány mester is pont így csinálta és csinálná ma is csak a szereposztás más...a lényeg hogy hogyan csináljanak balekot kb. 9 millió fogyasztóból meg kb. 5-6 millió melósból(mínusz az elit és haveri köre). ne legyen illúziója azoknak sem akiknek a vállalkozása ma azért megy jobban mert a lopott pénzek elköltői a fodrászatukban vagy az autó szereldéjükben költik a zs-t...amikor majd bármi miatt elzárják a tápos csapot az országban egy kicsit is akkor lehet csodálkozni hogy hova lett x generáció munkája...na nem Magyarországon fial:)

törppicur 2019.03.14. 09:25:48

@lenörd hofstadter: érdekes jelenség vagy
Óriási mennyiségben szórod a begépelt karaktereket (valszeg te azok után vagy díjazva), a lényeg, hogy valamilyen formában szapuld Orbánt, ha lehet ordenáré módon és kerüld közben a gondolkodás látszatát is
Hsz-emben megjegyeztem, hogy ma is léteznek dinasztikus országok, mi ezzel a gond? Nem állítottam, hogy az lenne a cél, meg arról sem beszeltem, hogy ott szépek, okosak vagy sem az uralkodói család tagjai
Borsonyi agyadból meg kibuggyant a cigányozás, szektázás mocskolódás - ez mind a progressziv, előremutató liberális eszmék jegyében felvázolt jövőképetek, az oda vezető programotok és eszközötök, vagy van más is?
Orban szerinted apai vagy anyai ágon, esetleg fullban cigány? Vagy csak ugy az lett és annak vallotta magát?

Bravehearth 2019.03.14. 09:53:16

@Orbán veje: "Haver! Látom aludni sem tudtál!"

Bla-blaaaa-bla-bla-blaaaaa... :-) Nagyjából ennyi értelme van az 'ugatérozásodnak'.

Nagyon jót aludtam. Sőt! :-) Este még mosolyogtam egy jót azon, hogy milyen jókat röhögök a fajtádon, ahogy idegeskedtek. Jót aludtam, utána pedig melóba jöttem. Dolgozom és alkalomadtán röhögök egy jót a fajtádon. De ha te többet akarsz belelátni, tőlem tegyed. Ettől még én nem fogom rosszabbul érezni magam és te sem leszel tőle sem sikeresebb, sem boldogabb, sem intelligensebb. Maradsz az a kis szartarisznya, aminek anyád kitolt téged.

"Nem csoda, mostanában a korrupt gazdád is rosszul alszik."

Idióta... Egyrészt nem nagyon érdekel, hogy miről próbálsz itt vekengeni, továbbra sincs gazdám, pórázt utoljára anyád nyakán láttam. Másrészt ha a Viktorra gondoltál, akkor szerintem ő most is töknyugodtan alszik, továbbá számomra irreleváns. Nem függ a kedvem az ő kedvétől.

"Csak hát az internet világában már a hazugságaitokat nehéz leplezni, hamar kiderül, hogy milyen szarházi banda vagytok."

Bla-bla-bla. Ostoba szerencsétlen vagdalkozás. Majd ha sikerül bármit is bizonyítanod, akkor (esetleg) érdekel majd, mi az anyukád valagáról pötyögsz. Addig csak jókat röhögök rajtad, kis szarevő.

"Persze te mint mocskos troll erőlködj csak, ezért kapod az alamizsnát." :-)

Ne lottózz, ha mindent így találsz el, gyépéharcos! Nem, ezért én nem kapok semmit, csak némi örömérzetet, ahogy látom a vergődésed. Már önmagában ezért megéri a hozzád hasonló kis szarokat hergelni! ;-) Én munkabért kapok és nem ezért, hanem a munkáért, amit végzek (már kora hajnalban is). Értem én, ha a közmunkán ez számodra értelmezhetetlen dimenziókat jelent, de ez továbbra sem az én problémám, hanem a tiéd és anyádé. De még mindig sz@rok rátok.

"Igaz, a hazugságaitokra errefelé nem sok a vevő..."

És ezért vagy ilyen ideges, kismajom? :-D Lol...

"...így aztán nyugodtan mehetsz az origóra, a hazug fideszfajtád gyűjtőhelyére."

Nem szorulok az engedélyedre, kis retardált polgártársam. Azt majd én menedzselem, hogy hova és mikor és hogyan megyek és hova írok. Egyelőre próbálj meg olyasmit kontrollálni, aminek számodra is van értelme. Kezdhetnéd mindjárt magaddal is, talán javulna az életminőséged. Nem biztos, de talán...! ;-)
Retkes anyukákat pedig azóta nem emlegetek, mióta a te anyádat szánalomból otthagyam a parton! ;-) Retkest utoljára ott láttam. Te kis rágcsáló...
B.

konrada 2019.03.14. 10:34:28

@HaD:
Ez így van.

...de azért mégsem mindegy, hogy alaphelyzetben az ő fodrászatukban, szereldéjükben költik el most a pénzt, vagy Párizsban, Berlinben, mert állampolgárként alapesetben ott élnek.

Mert abban egyetértünk: ez egy olyan ország, ahol a pénz mindig is elvolt és el lesz lopva. Akkor már jobb eset, ha a lopásüzemmódban a pénzt itt költik el Kati fodrásznál, Józsi szereldénél, és nem Giselle-nél, meg Hansnál.
Mert ha fájront van, akkor - ahogy írtad - nem költenek egyiknél se, de addig se kellett Katinak közmunkában szemetet szednie, Józsinak meg árkot tisztítani, mert volt munkája...)

apro_marosan_petergabor 2019.03.14. 12:14:55

@lenörd hofstadter:
...próbáld értelmezni a beírásom, továbbra is jelzem, nem a rendőrségről szól...
(az agyhalott)

Orbán veje 2019.03.14. 15:19:42

@Bravehearth:

Haver! Látom szép hosszú baromságokat írtál. Nem is mondtad, hogy karakterszám alapján fizet a tolvaj gazdád. Azt hittem, hogy hozzászólásonként.

Na de nem ez a lényeg! Hanem az, hogy a geci gazdádhoz képest semmi újat nem tudsz hazudni.

Így hát vedd szépen motyódat és takarodj az összelopott fidesz sajtó valamelyik blogjára. Ha ott már nincs rád szükség, mert nélküled is túlkínálat van hülyékből, akkor pedig menj a retkes hazug fideszes kurva anyádba.

Bravehearth 2019.03.14. 15:49:59

@Orbán veje: "Haver!"

Te vagy az, ghost1? :-) Haverod neked az a sz@rosszájú csótányferenc és a sleppje, te kis végbélhuszár!

"Látom szép hosszú baromságokat írtál."

Már az is eredmény, hogy értelmezni próbáltad azt, amit írtam, te kis retardált. Ne szégyelld, ha nem sikerült! Ez csak azért van, mert apád és anyád édestesókák. Tudod, nem véletlenül tiltja a törvény az ilyesmit, mert olyan balesetet eredményez, amilyen te is lettél.

"Nem is mondtad, hogy karakterszám alapján fizet a tolvaj gazdád. Azt hittem, hogy hozzászólásonként."

Hogy te mit hiszel és mit nem, az a lőtéri kutyát sem nagyon érdekli. A hozzád hasonló kis libsi baktériumokkal értelmes lény csak annyit foglalkozik, hogy kiröhögi és/vagy alázza. Sajnos picit már untatsz... Hiába, a te galaktikus méretű ostoba faszságodnak is kopik a varázsa...

"Na de nem ez a lényeg! Hanem az, hogy a geci gazdádhoz képest semmi újat nem tudsz hazudni."

Meglepne, ha nem így látnád! Tudod, az újdonság akkor ér fel valódi értékkel, ha azt értelmezni is tudják. Nos, a magadfajta kis libsi amőbák erre nyilván 'hardveri' korlátaik miatt képtelenek. Ne csüggedj, szervi hiba, nem tehetsz róla! Vagy legalább próbáld ezzel nyugtatni magad, kis retardált. Szerintem anyád is így nyugtatja magát...

"Így hát vedd szépen motyódat és takarodj az összelopott fidesz sajtó valamelyik blogjára."

Dehogy megyek! :-) Jó itt nekem, amíg nem untat, addig örömködve figyelem a vergődésed és várom, hátha megpattan egy ér az agykezdeményed mélyén. :-)

"Ha ott már nincs rád szükség, mert nélküled is túlkínálat van hülyékből, akkor pedig menj a retkes hazug fideszes kurva anyádba."

Bla-bla-blaaaa-bla-bla. Na, ennyi újdonság van a mondandódban, te kis egyhengeres! De örömmel tölt el, hogy a fajtádbéliek ennyire képesek. Amíg te és a fajtád ennyit tudtok összedobni, addig bármely kormányzati tisztviselő nyugodtan alhat. Csak tartsatok ki még legalább '22-ig, kérlek! Akkor aztán tuti lesz a fajtátoknak az újabb aszfaltpuszi! ;-) De aztán a következő 'április 9-én' is tessék ám sírva-bőgve forrongani! :-D
Na, termeld tovább azt a gyomorsavat, te kis libsi-bolsi patkány, tégy jót az emberiséggel és hozz össze magadnak egy agyvérzést! ;-)
Te idióta...
B.

gigabursch 2019.03.14. 17:13:15

Szánalmas ez a bérrettegés.
Egyébként ha egy Orbán képes balekot.csinálni ilyen emberekből, akkor még még szánalmasabb az egészet Ollyópaji Jujjdejó vezetése

Felk Entelme 2019.05.21. 17:29:14

@törppicur: ott, ahol ez működik, ott nem az ország dinasztikus jellege a meghatározó az ország életében, hanem csak egy hagyomány, díszlet....és véletlenül sem egy alig pár év alatt összerabolt vagyon az alapja
süti beállítások módosítása