Szabad Ne Feledd

Chladek Tibor: Magyar égre magyar ufót – Rohanunk a forradalomba

2019. február 11. - chladektibor

A miniszterelnök idén elmondott évértékelőjének mind külső körülményeiből, mind tartalmi állításaiból és a megfogalmazott víziókból egyaránt levonhatjuk a konzekvenciát: Orbán Viktor végképp elveszítette a kapcsolatot a valósággal, maradék híveivel egyetemben sajátos álomvilágban él, ami köszönőviszonyban sincsen az állampolgárok többsége által megélt hétköznapokkal.

Orbán Viktor huszonegyedik évértékelője több szempontból is történelminek volt mondható – ezek közül a legjelentősebb az, hogy egyetlen hasonló alkalomra sem került sor még fekete lepellel takart kordonok mögött. A vasárnapi rendezvényt szervezők biztosra mentek: a letakart kordonok mögé még egy seregnyi autóbuszt is állítottak szépen libasorban, hogy senki és semmi ne zavarja meg a Nemzeti Együttműködés Rendszere vezérének és hardcore híveinek kedélyes szeánszát, hogy a szép szavakra váró gyülekezeti tagok csendes áhítattal hallgathassák meg a NER főpapjának szavait. Igaz, a jelenlévő fanatikusok és a tévé előtt gubbasztó hívők nem fekete leplek, hanem narancsszín-ködön keresztül látják a világot, de a végeredmény ugyanaz: a higgadt és derűs távolságtartás a valóságtól; erős és határozott üzenet minden gúnyolódónak és kételkedőnek: a tények nem zavarhatják meg a rendszerben és főpapjában bízóknak vallásos buzgalommal felérő látásmódját. 

Elutazott tőlünk családunk egyik tagja, / akit oly hőn szerettünk / egy Valóság nevű nagybátyám / sajnos már nincsen velünk” - írta a néhai Cseh Tamás: Valóság nagybátyám című dalában

Az évértékelőt testközelből hallgatók között ott volt a kormánypárt (bár írhatnánk akár pártállamot vagy állampártot is) krémje, a NER elitje. A főpaptól lelkes bólogatásokért stallumot kapó politikusok hada, a közpénzből milliárdokkal kitömött oligarchák sora, a Luis Vuitton táskák, ibizai nyaralások és nyolcvan éven túli édesanyák nevére íratott cégeken keresztül lízingelt BMW-k népe, akik csak annyiban különböznek a rendszerváltás előtti államszocialista elittől, hogy már nem kanállal eszik a rántott húst, többé-kevésbé tudnak helyesen igét ragozni, ráadásul még az egykori Antall-kormányt is überelő módon feleségeik és szeretőik már borotválják a hónaljukat – a történelmi fejlődés tagadhatatlan. Mindettől függetlenül a művelt nyugat, az euroatlanti civilizáció szerencsésebb történelmi fejlődéssel bíró országaiban élő tanult polgárok szemében még épp oly' könnyfakasztó módon megmosolyogtatóak és szánalomra méltóak, mint egy egykori nyolc általánost és pártfőiskolát (közismertebb nevén „foxi-maxit”) végzett kazincbarcikai helyettes párttitkár (ezt egyébiránt ők is érzik, ezért is utálják ennyire „Brüsszelt” - értsd a művelt nyugatot - és „Soros Györgyöt” - értsd a tanult és önerőből eredményes világpolgárokat - mert világosan tudják, hogy intelligenciában sosem fogják tudni még csak megközelíteni sem ezt a szintet).

Ott volt tehát a krém, az elit – de Valóság nevű nagybátyánkat hiába is kerestük volna akár a hallgatóság soraiban, akár a főpap szavaiban.

Pedig ebben az országban sok milliónyi embert minden hajnalon könnyes szemmel arcon csókolja a szomorú valóság – csak éppen a valósággal találkozó polgárok sosem kaphatnak belépőt a Várkert-bazárba.

Ezernyi fajta népbetegég, / szapora csecsemőhalál, / árvaság, korai öregség / elmebaj, egyke és sivár / bűn, öngyilkosság, lelki restség, / mely, hitetlen, csodára vár, / nem elegendő, hogy kitessék: / föl kéne szabadulni már”. József Attila: Hazám című versének sorai akár napjainkban is íródhattak volna.

Ma Magyarországon ötvenezer kisgyermeknek az óvodai és iskolai étkeztetésen kívül egyetlen falat élelem sem jut otthonában. Ezen felül közel kétszázezer veszélyeztetettként regisztrált gyermek él az országban, aki nem tud megfelelő mennyiségű táplálékhoz jutni. A Várkert-bazárban önfeledten mosolygók lelkes tapsvihara sem fogja elnyomni egy idő után a korgó gyermekgyomrok és éhezéstől kisírt gyermekszemek láttán feljajduló szülők fájdalmas hangját. 

S akkor még nem beszéltünk mindazokról, akik saját otthonunkban fagytak meg tüzelőanyag híján, nem említettünk szót arról, hogy a hajléktalanság összetett problémáját a hajléktalanok kriminalizációjával véli megoldani a hatalom, és arra sem tértünk ki, hogy csak a tavalyi évben több tízezerre volt tehető a kilakoltatások száma.

Biztosan sokunk ismeri a viccet, miszerint két koma találkozik a vidéki kocsmában. „Te mivel foglalkozol manapság?”- kérdi az egyik. „Jegesmedvékre vadászom” - válaszol a másik. „Te bolond, hát itt az Alföldön egyetlen jegesmedve sincs!” - horkan fel az előző, mire komája válasza: „No, látod milyen jól megy?”

Így félnek pontosan a nagy magyar ugaron, a „migránstól”, az asszonyaikat megbecsteleníteni akaró, szokásainkat és hagyományainkat elpusztítani kívánó képzelt ellenségtől rettegők, akiktől a viccbéli hatékonysággal védi meg nemzetét a NER határkerítéseket és szögesdrótokat emelő főpapja – miközben gyermekek százezrei éheznek, szülők milliói rabszolgamunkára kényszerítve vasárnapot, sőt karácsonyt vagy húsvétot sem ismerve robotolnak az éhbérért, az egész életüket végigdolgozó nyugdíjasok közül pedig rengetegen koplalhatnak egy hétvégén át, mert a napra pontosan, gondosan beosztott nyugdíjra három napot várni kell a valami idióta bürokrata NER-kegyenc dilettáns hibája miatt csúszó nyugdíj-átutalás miatt.

Akkora a tátongó szakadék a társadalom által megtapasztalt keserű valóság, valamint a NER főpapjának és híveinek szemlélete között, hogy abba csak beleszédülni lehet.

A napról-napra növő szociális feszültség azonban szemmel láthatólag a legkevésbé sem érdekli a jelen rendszer működtetőit, hiszen a miniszterelnök hétpontos családvédelmi akcióterve is arról szól, hogy ő a mai társadalmi viszonyoktól függetlenül, azok jobbításának szándéka nélkül még több magyar gyermeket szeretne.

Magyar égre magyar ufót, magyar bölcsőbe magyar gyermeket! Mivel a kormányzat a már megszületett és nehéz sorban élő sok tízezernyi magyar állampolgárságú gyermeknek és szüleiknek sem tud reményt és jövőt adni - hiszen ahol kenyér sincs az asztalon, mit számít a jövedelemből jóvá írható SZJA csökkentése vagy a sokmilliós családi autó megvásárlásához nyújtott támogatás? - így kételkedés nélkül kijelenthetjük: amikor a NER-főpapja a magyarokról, a nemzetről beszél, valójában kizárólag azokra gondol, akik saját rendszerének támogatói és akik a rendszer kegyelméből rendezett anyagi körülmények között élnek.

Mindezt végiggondolva felsejlik előttünk egy korábbi politikus képe: Tisza Istváné, akinek szomorú örökségét fájdalmasan másolja társadalompolitikája révén a mai miniszterelnök. Tisza István volt az, aki az úri Magyarországnak, az arisztokrácia és a dzsentri-réteg vezető szerepének megfelelő társadalmat igyekezett formálni, ha céljai miatt szükséges volt, leverte a parlamenti obstrukciót, ha kellett csendőrökkel veretett szét ellenzéki tüntetést.

Ne feledjük sosem, Tisza István politikája harcos ellenzőjének, Ady Endrének ma még a legkisebb magyarországi faluban is utca viseli a nevét, úgy megőrizte szívében a nemzet emlékezete, miközben a néhai miniszterelnök által privilegizált társadalmi osztályok réges-régen eltűntek a történelem süllyesztőjében.

Ady pontosan tudta, hogy nincs két Magyarország, nem fenntartható külön az urak és a nép világa.

Napjainkban – épp úgy mint Tisza és Ady szembenállásának idején – egyre mélyül a társadalmi szakadék a két Magyarország között. Őszintén hiszem, hogy napjainkban is aktuális – sőt egyre aktuálisabb – Adynak „Rohanunk a forradalomba” című verse, amelyet Garami Ernő szociáldemokrata politikusnak, a Népszava egykori főszerkesztőjének ajánlott, ezt bizonyítandó íme egy részlet belőle:

„Minden a Sorsé, szeressétek,
Őt is, a vad, geszti bolondot,
A gyujtogató, csóvás embert,
Úrnak, magyarnak egyenként rongyot.
Mert ő is az Idők kiküldöttje
S gyujtogat, hogy hadd hamvadjon össze
Hunnia úri trágyadombja
Ez a világnak nem közösse.

(…)

Hallgassátok az esték zümjét
S friss sóhaját a reggeleknek:
Budapestnek futós uccáin
S falvak csendjén dühök remegnek".

Ma épp úgy, mint 1918-hoz közeledve, Tisza István idején, a számtalan társadalmi feszültséget egyre csak szítja az ország vezetése, miközben híveivel együtt boldogan várja a magyar UFÓ-kat a magyar égre, közben pedig visszavonhatatlanul és jóvátehetetlenül - épp úgy, mint egy évszázaddal ezelőtt - rohanunk a forradalomba.

 

Chladek Tibor

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadnefeledd.blog.hu/api/trackback/id/tr4514620762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincs közöttünk csicska 2019.02.13. 12:32:37

@Sancho12: senkit nem erdekelnek a vizsgak

mint mondtam, angolul kell tudni, plusz PC-t alapszinten kezelni

LordAlyr 2019.02.13. 12:35:18

@Nincs közöttünk csicska: te, ha ilyet tudsz írj nekem is.... ez KB 550 bruttó ok jöhet.

GB perfekt DE középfok RO alapfok...

VT Man 2019.02.13. 12:40:58

"Ma Magyarországon ötvenezer kisgyermeknek az óvodai és iskolai étkeztetésen kívül egyetlen falat élelem sem jut otthonában."

Es errol ki tehet?

Hat nyilvan ORBAN. Orban nem ad enni szegeny gyerekekenek!

VT Man 2019.02.13. 12:43:07

@delfin38:
"Egyébként kiszámoltam: 2004 és 2010 között évi átlagban 5,4%-al, míg 2011 és 2018 között 3,1%-al nőtt a nyugdíjam (a többieké is)."

Ebben benne van az is, hogy elvettek a 13. havi nyugdijat 2010 elott?

Minden ballib bérretteg 2019.02.13. 12:43:20

" rohanunk a forradalomba."

Hát bazdmeg, lassan már egy bridzs partira való elmebrteg ballib balfasz se megy ki, és te itt forradalmazol ?

Annyira szánalmas, hogy már fáj.. :DDD

Pipas 2019.02.13. 12:45:54

@VT Man: "Ebben benne van az is, hogy elvettek a 13. havi nyugdijat 2010 elott?"

És az infláció? :)

Minden ballib bérretteg 2019.02.13. 12:46:48

@Nincs közöttünk csicska:

Soros sikeresen abszorvált Ukranjába is és Macedóniába is puccsot. AZt hitte itthon is menni fog, de aztán szomorúan tapsztalta, hogy itthon darabra pontosan csak azok az agyhalottak tüncizgetnek, akik egzisztenciálisan függnek tőle vagy az álcivil szervezeteitől.

Ennyien vannak, és ennyien is maradnak.
HA látod, vagy más lát ilyen patkányt, köpje le őket nyugodtan, mert a magyarok ellenében és Soros dicsőségére dolgoznak !

Nincs közöttünk csicska 2019.02.13. 12:46:52

@LordAlyr: Tenyleg tok hulyek vagytok.

ssc-kben (shared service center) minden nyelvet beszelonek MINIMUM 1000 euros netto kezdo fizetese van (tokmind1 hogy penzugy, hr vagy it, mivel ugysem kell szakiranyu meg semmilyen vegzettseg). Sok haverom dolgozik ilyen himihumi pozikban Pragaban, Pozsonyban, Pesten, szoval a kozelben.
Innen csak felfele van, ha meg vmi szakiranyu felsofoku vegzettseg/VAGY hozzaertes...:) van, a kovetkezo (nem vezetoi) szint netto 2000 euro, de spec. jobban fizeto cegeknel akar tobb
Fonokom 24 eves, erettsegin kivul masa nincs, ert a mobil alkalmazasok adminisztraciojahoz, tud angolul, 3 eve van itt a cegnel 3 kollega fonoke 4000 euro - es persze sir hogy keveset keres..:) Novartis Pharma a ceg, pragai iroda

De a tesom Pesten keres 1 millat a telekomnal, ugy hogy hetente egyszer bemegy az irodaba, amugy otthon van mindig. Az sem manageri pozi. En is itt kommentelek banyek, mert unatkozom dolgozni ritkan kell. Ilyen szempontbol a kezdo pozik rosszabbak, ott neha melozni kell.

n3spr3ss0 2019.02.13. 12:47:30

@Sancho12: Orbánnal az élen egyik sem tud számolni. Tízig sem.

LordAlyr 2019.02.13. 12:51:03

@apro_marosan_petergabor: Titpikus fityeszes, merterien forgatod ki az emberek szavát. Amiket leírtál azok közül én semmit sem írtam így hát a szövegértéssel neked vannak gondjaid.

Minden ballib bérretteg 2019.02.13. 12:53:09

@Nincs közöttünk csicska:

Ne szopd már be a hazug ballib majomnak a hazugságait.

Itt van a nyugdíj adatsora:
www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/i_fsp001.html

Egyrészt soha nem nőtt az elkúrók alatt annyit a nyugdíj amennyit hazudik.
Viszont cserébe kétzsámjegyű volt az infláció, azaz a nyugdíj reálértéke folyamatosan romlott az elkrók alatt.
Elvették a 13. havit is.

Ma a nyugdíjak reálértéke évek óta nő.

Ne higgy a Gyurcsány csicskák gyűlöletkeltő hazugságainak !

LordAlyr 2019.02.13. 12:54:26

@Nincs közöttünk csicska: A bátyán meg 1000000000000 doláárt keres Soros mellett. Írogatni én is tudok.... :-)

Nincs közöttünk csicska 2019.02.13. 12:56:47

@LordAlyr: Belinkeljek ilyen allasokat? Meg magyarul beszeloket is keresnek, ha a nyelv problema lenne, ha Pozsony vagy Praga vagy Athen is megfelel - nyilvan az orszaghataron belul a magyar nem lesz eleg

aasddsaa 2019.02.13. 12:57:51

Nem rohanunk sehova, ez már maga a forradalom :D

teéjesenmindegy 2019.02.13. 13:01:52

"egyetlen hasonló alkalomra sem került sor még fekete lepellel takart kordonok mögött."
Ja. Ha esetleg a forradalmárok nem abban élték volna ki a forradalmukat, hogy füttyögnek mint egy idióta, akkor nem kellenének ilyen dolgok.

AZ IGAZI HUNGAROFIL 2019.02.13. 13:11:10

A cikk írója él fordított világban.

Jakab.gipsz 2019.02.13. 13:18:30

T. chladektibor ! Fekete lepel a füttyös történészek országában, nem meglepetés.

nemecsekerno_007 2019.02.13. 13:42:10

Asszem ledőltek a Bálványok, szépen sorban.
Tavaly április óta olyan szinten porladtak szét a korábban meghatározó értelmiségiek, hogy azt még én se gondoltam volna.
Amit a legutóbbi választás óta előadott Heller, TGM, Kuncze, Tóta w, meg a többi gyakorló elmebeteg, arra nincsenek szavak. A leginkább elképesztő, hogy még egyáltalán jelen vannak a közéletben, ezek után.
Szóval elvtársak tetszettek volna NEM átverni a magyar társadalmat a rendszerváltáskor és utána, akkor talán lenne esély, hogy meghallgassuk mit mondtok. Persze csak akkor ha nem a szokásos bullshit az...

csúti csüngőhasú tolvaj 2019.02.13. 14:00:41

@Minden ballib bérretteg:

"Viszont cserébe kétzsámjegyű volt az infláció,"

Segíts, ó agyhalott bérbolsevik fideSSbarom.

Ha egy termék volt 2010-ben 50 dekás és adták 100 forintért, akkor most ugyanazon termékből a 200 forintos 25 dekás hány számjegyű inflációt tükröz?

Ellenzéki Tüntető 2019.02.13. 14:10:34

"Orbán Viktor végképp elveszítette a kapcsolatot a valósággal, maradék híveivel egyetemben sajátos álomvilágban él, ami köszönőviszonyban sincsen az állampolgárok többsége által megélt hétköznapokkal."

Hát akkor majd csúnyán alulmarad az EP választásokon, nem kell parázni. Az utcára vonuló százezrek, milliók új választás kiírására késztetik, amit majd fölényesen nyer a Jobbik-Ballib koala, akik innentől egyetértésben döntenek majd a következő ügyekben: migráció, NATO, családpolitika, adózás, gazdaság.

Azt a három hónapot bírd már ki.

Ellenzéki Tüntető 2019.02.13. 14:14:06

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: "ezért nem viszitek semmire, mert minden kritikus magyarban az ellenséget látjátok." + " Európa utolsó szemetei maradtok,"

Az nem tűnik fel, hogy ez nem kritika, hanem őrjöngés? baszki, ha neked mindegy, hogy kihalnak-e a magyarok, akkor egyáltalán mi a faszt keresel itt meg kommentelgetsz? Ennyire nincs jobb dolgod?

konrada 2019.02.13. 14:16:21

@csúti csüngőhasú tolvaj:
kicsivel kisebb, mint egy másik terméknél a defláció, amit 8 GB-os ként 4000 forintért adtak, és most 32 GB-osként 2000 forintot.;))

(Csak szólnék, az infláció általános árszínvonal változást jelent, és nem egyedi termékek árának a változásánál használják...)

Dzseem 2019.02.13. 14:21:27

@Nincs közöttünk csicska: Gyakorlatilag megérkezünk Disneyland-be ezek szerint. Te vagy Mickey egér? Rajtad kívül meg mindenki hülye, mert nem Mickey egér.

sZulamith 2019.02.13. 14:28:14

Miért, és ki ellen a kordon? Ellenünk, az itt élők ellen? Kirúgnám - ahogy a mai divatos elbocsátás mondja - az ötlet gazdáját. Ha a sok millió magyar miniszterelnöke vagyok, ezt nem teszem meg! Aki nem fért a kordon elé, az csak a rádióban, tv-ben hallgatta meg a beszédet, akkor meg minek ez a ostoba ötlet. Csak teret adtak a lejárató szóbeszédnek. Lejárató? Ilyen nincs a szótárukban, maximum Soros:)

Azért annyit megjegyeznék, hogy az éhező gyermek sztorija már unalmas, csak ott éhezik a gyerek ahol a szülő felelőtlen, és ott is fázik, mert a gyermekvédelem intézménye vak.

encir 2019.02.13. 14:30:34

@Nincs közöttünk csicska: igen, légyszi

Megnéztem a Novartis oldalát: sales, SAP support, orvoslátogató (akik alapból orvosok vagy gyógyszerészek) ennyit a szakképzettség nélküliségről :D

Péter51 2019.02.13. 14:38:14

Kedves normális MAGYAROK! Szerintem a zindex direkt rak be ilyen emeletes barmoktól a valóságtól teljesen elszakadt írásokat.Nemrég az Uj Péter lenyilatkozta,hogy a zindex már "elesett" bedarálta a zorbán.Most próbálnak ilyen cikkekkel mentegetőzni,hogy dehogyis......
Nem érdemes vitatkozni a tehetetlenségükben gyűlölködő nyugdíjas dékás trollokkal,akiknek ajánlom a nagy demokratatárs jobbikosokról frissen megjelent cikket.A csodaemberek őket far-hát kommandónak becézik.Delfin bácsi/néni jelentkezz be az alfahírre és tapsikolj nekik.Továbbá szavazz rájuk,hiszen Geri is erre kér.

Kunhalmi Nelymar 2019.02.13. 14:45:45

@sZulamith: "Miért, és ki ellen a kordon? Ellenünk, az itt élők ellen?"

Nem magyar találmány. Egyrészt a szennylapok fotósai ellen, amelyek szerkesztői boldogok, ha egy ismert emberről sikerül egy olyan fényképet készíteni, amelyen valami kifigurázható, poénkodó kommentárral tálalható pillanatban kapták el. A vörös szőnyeges és kifutós felvonulások előtt is vannak elzárt területek, ahol a megjelenésre fel lehet készülni.

Másrészt mert a jelen konstruktív ellenzéke maga alá csurrant országformálási gyönyörében, ha sikerül száz embert kivezényelnie, akik síppal vagy kiabálással beletrollkodhatnak egy efféle eseménybe. Az ilyesmi megakadályozása a névtelen protokollsegédek feladata az egész világon.

morph on deer 2019.02.13. 14:55:33

@Jakab.gipsz:
”Fekete lepel a füttyös történészek országában, nem meglepetés.”

Nem bizony!
Arról nem is beszélve, hogy mennyire takarékos megoldás!
Nem kell már másikat venni, mikor orbánt majd megüti a guta.
Vagy valaki más.
Ez az igazi nemzetthy előrelátás, kedves elvtársak..! :))

VT Man 2019.02.13. 15:01:24

@csúti csüngőhasú tolvaj:
"Ha egy termék volt 2010-ben 50 dekás és adták 100 forintért, akkor most ugyanazon termékből a 200 forintos 25 dekás hány számjegyű inflációt tükröz?"

Az inflaciot nem igy szamoljak.

Bar minek is magyarazom, aki ilyen messze van a valosagtol es logikatol, annak minek?

Helga Beauty Salon 2019.02.13. 15:02:22

Magyar égre magyar ufót – Rohanunk a forradalomba........................

DK-s prosz taták ostromlérákkal gyülekeznek bevenni Buda várát a Karmeliták felől, majd hagyják a faszba az ostromot és inkább a várbuszt választják! :D

Helga Beauty Salon 2019.02.13. 15:07:39

@morph on deer: Arról nem is beszélve, hogy mennyire takarékos megoldás!
Nem kell már másikat venni, mikor orbánt majd megüti a guta. .................

Nagy dumád van, csak az a baj, hogy a guta titeket ütöget egyenlőre és nem Orbánt!
Tényleg! Hogy viselitek hogy negyedszer miniszterelnök?????????????
NEGYEDSZER MINISZTERELNÖK!!!!!!! ÉRTED?????? NEGYEDSZER!!!!

konrada 2019.02.13. 15:13:45

@sZulamith:
...de legalább nem záratta le több száz méterre az utcákat is, és hagyatta kint hónapokig a kordont...;)

(Most egy kicsit szégyellem is magam, mert nem kéne egy másikkal példálózni. Csak jeleztem, ezek mind ilyenek: nem szeretnek olyanok előtt szerepelni, akiknek más a véleményük...)

Pop40 2019.02.13. 15:13:50

@Minden ballib bérretteg:

"Elvették a 13. havit is."

Ész megáll a hazudozó fajtádtól.

Ja, elvették. Azt, amit ők adtak meg. Magyarán a szoci időszak egy jó részében volt 13. havi nyugdíj. A fideszkúrmány jobbanteljesítése óta 0 alkalommal volt 13 havi nyugdíj. Tényleg, mennyivel is jobb a fideszkúrmány. Legalábbis egy amnéziás hülyének. :D

Igaz, legalább a manyupot megvédték, az is valami. :D

konrada 2019.02.13. 15:15:06

@Helga Beauty Salon:
...még szerencse, hogy nem kell sokat várniuk, felférnek 1 midibuszra!;))

Pop40 2019.02.13. 15:15:41

@Helga Beauty Salon: Hirtelen nem rémlik, Csaut hányszor "választották meg", mielőtt telepumpálták ólommal?

Amilyen rutinnal csalja el a választást, 1-2 köre még a Gecinek is lehet.

kvadrillio 2019.02.13. 15:16:00

MENGELE-E VAGY VIKTORKA ?/
ORBÁNVIKTOR BÁCSI ?! TE CSINÁLTÁL FIZETŐS EGÉSZSÉGÜGYET ??? EZ MEG MIJAFASZ AZ ÚJPESTI DOLGOZÓ ÉS NEM DOLGOZÓ BETEG NÉPNEK ???!!!
Károlyi Sándor Kórház
2,2Google értékelés
Járóbeteg-rendelés, Budapest, Magyarország
Cím: Budapest, Nyár u. 103, 1041
Nyitva tartás: Most nyitva van ·
Teljes nyitvatartási idő hozzáadása

Telefonszám: (1) 369 2111
Módosítási javaslat
Hiányzó adatok hozzáadása
Nyitvatartási idő hozzáadása

Ismeri ezt a helyet?Adjon választ néhány gyors kérdésre
Kérdések és válaszok
Összes kérdés megtekintése (3)
Betöltés...
További fotók
Küldés telefonra
Betöltés...
Vélemények összefoglalása
5
4
3
2
1
2,2
33 vélemény
Betöltés...
Értékelések a Google-on
ILDIKO HORVATH
ILDIKO HORVATH
1 vélemény
2 hete
Borzalom, Ekg vizsgalaton jartam (volna), megfelelo idopontban megerkeztem (szabadsagot kiveve a munkahelyrol mert alapjaraton is lehetetlen idopontokban van ekg-ra lehetoseg). A ma reggel (2019.jan 29.) ott dolgozo "holgy" modora es hozzaallasa kritikan aluli volt, kozli hogy majd menjek jovo heten mert a kollega beteg o neki pedig sok a dolga....ures volt a varo, nyilvan van mit adminisztralni de mi van???? Menjek egy hettel kesobb mert neki nincs kedve dolgozni, egy 5 perces vizsgalatot megcsinalni, holott ez is a feladata...szo szot kovetet majd meg en a viszgalatra erkezo lettem lehordva hogy mit kepzelek, es nem csinalta meg a vizsgalatot! Felhaborito!
Hero's Channel - Vörös Zoltán
Hero's Channel - Vörös Zoltán
Helyi idegenvezető · 91 vélemény · 35 fotó
3 hónapja
Az utcától belépve a beteget rettenetes ürülék és vizelet szag fogadja a folyosókon. Szemlátomást 30-40 éve nem került sor semminemű felújításra. Lekoszlott régi rácsoságyakon kiszolgáltatott öregemberek fekszenek túlzsúfolt szobákba. Rémfilmbe illő hely, a földön nem szabadna ilyen helynek léteznie. Afrikai viszonyokat idéző rémálom!
drexleranita
drexleranita
7 vélemény · 4 fotó
8 hónapja
A pajzsmirigy ambulanciára járok sajnos. Nem unalmamban, hanem mert szükséges. Az itt dolgozó "hölgyek" modora és hozzáállása kritikán aluli. Még a dokit is beállítják a sarokba. Sajnos több összetűzésem is volt már velük. Pedig türelmes vagyok, de amikor a 7 órakkor kezdődő rendelést negyed 8-kor kezdik úgy, hogy be kell kopogni és elküldenek melegebb éghajlatra, na azt nem álltam meg szó nélkül. Mire közölte a ......., hogy nem kötelező oda járni. Szóval egy szóbak is 100 a vége, bunkók és kész.

kvadrillio 2019.02.13. 15:19:29

@kvadrillio: aponta 2 milliárd forint jött Magyarországra az elmúlt 12 évben. Hol ...
tldr.444.hu/.../naponta-2-milliard-forint-joett-magyarorszagra-az-elmult-12-evbe...
2016. jún. 8. - Idén még nem jött pénz Brüsszelből, és ezzel megállt a magyar gazdaság ... 2012 óta élvezheti a magyar gazdaság az EU-s támogatások hasznát. ... vagy a Swietelsky az uniós pénzből épített utakból, hány finn Nokia telefont ...
Az EU és az Ön pénze | Magyarország - European Commission
ec.europa.eu › Európai Bizottság › Magyarország › Magunkról

Magyarország a csatlakozás óta a nettó kedvezményezett tagállamok közé tartozik, ... A pozitív egyenleg a csatlakozástól 2017-ig több mint 11 000 milliárd forint ...
Index - Gazdaság - Tíz éve dől a lé
index.hu/gazdasag/2014/02/12/tiz_eve_dol_a_le/

2014. febr. 12. - Honnan lenne pénzünk, ha nem lenne az EU? ... Az uniós csatlakozástól 2013 végéig körülbelül nettó 7000 milliárd forint jött Magyarországra különböző uniós támogatások formájában. ... A csatlakozás óta évente átlagosan hétszer több pénz folyt be a magyar költségvetésbe, mint amennyit az adott évben ...
Ránk ömlött a sok EU-s pénz, de hova szivárgott el? | PORTFOLIO.HU
www.portfolio.hu/.../rank-omlott-a-sok-eu-s-penz-de-hova-szivargott-el.301214....
2018. okt. 14. - Az EU-pályázatok kapcsán a túlárazási kockázatok elleni friss ... Arra is emlékeztetett, hogy ez az uniós forrásbeáramlás masszívan nőtt az ország EU-csatlakozását ... a legkisebb arányban (mindössze 15%-kal) 2005 óta a gazdaság ... Ez az akár ezermilliárd forintos méretű pénzösszeg a járadékvadászat ...

VIKTORKA ! EZEKÉRT TESVÍREK KÖZÖTT IS CSAUCSESZKÚÚÚÚÚ HALÁL JÁRNA NEKED !!!

kvadrillio 2019.02.13. 15:22:30

V IKTORKKKKAHHH !...TUGGYUK, HOGY AZ IGAZ MADZSAR HAZAFFFFY AZ ORSZÁG ÉS TÁRSADALMÁNAK A JÖVŐJÉT ÉPÍTI, NADE....NEM A MAI GENERÁCIÓ HALÁLA ÁRÁN......BAZDMEG !!!

Pop40 2019.02.13. 15:24:51

@teéjesenmindegy:

Ezzel speciel nincs semmi gond.

A fekete lepelnél semmi nem szimbolizálja jobban a Geci meg a bandája tevékenységét. Ez volt az egész évértékelő egyetlen igaz mozzanata. :-)

apro_marosan_petergabor 2019.02.13. 15:27:05

@Buchhalter:
Kissé törni magyart... nem baj. azért félig értem mit akartál modani. Nem látom, hogy a nyuGGerek pénze értékteledne... A börtönőrnek kell fizetés, amiből megél a családjával együtt, vagy te ingyen végeznéd - netán belülről nézted, azért irígyled tőlük? Összegezve, megnyugtatlak, felfelé haladunk nem rossz sebességgel (tartson még min. tíz évig!), mindenki aki dolgozik. Aki nem, magára vessen, vagy kezdjen el dolgozni, tanulni.

Helga Beauty Salon 2019.02.13. 15:27:24

@Pop40: Hirtelen nem rémlik, Csaut hányszor "választották meg", mielőtt telepumpálták ólommal?........................

Bocsika! Nem kell telepumpálni ólommal, elég választást nyerni! Persze leszerepelt Gyurcsótányokkal, meg a "magyar gárdától a boldog hanukázásig" Vona Gabival, plusz a szellemi fogyatékosként viselkedő feltörekvő politikusokkal nehéz, azt tudom!
Az ólommal telepumpálás se nagyon fog menni, a kígyóvállú metroszexuális egyetemisták nem értenek a fegyverhez, a régi munkásőrök meg annyira demensek, hogy még a sliccüket is elfelejtik lehúzni pisáláskor, úgyhogy ne ábrándozz!

Pop40 2019.02.13. 15:33:33

@Helga Beauty Salon:

Ja, nehéz. Pláne úgy, hogy ők nem csalják el a választást, mint a Geci.

"Az ólommal telepumpálás se nagyon fog menni"
Ezzel azért óvatosan, Csau is azzal állt oda a falhoz, hogy ezek az ő hűséges emberei úgyse emelnének rá kezet. :-)
Az első 30-40 golyó után sztem viszonylag gyorsan rájött, mekkorát tévedett. :D:D

Grecsi Zsot 2019.02.13. 15:44:44

A fidesz hazudik. És kizárólag azért nincs még forradalom, mert az embereknek már jártányi erejük sincs az éhezéstől.

Nincs közöttünk csicska 2019.02.13. 15:49:44

@Pop40: Nagy zsenik voltak a szocik, IMF hitelbol fizettek nyugdijat, amig csodbe nem mentek. Azt nyogjuk most is, gratula.

Persze Zorban a populista...:)

Helga Beauty Salon 2019.02.13. 15:51:09

@Pop40: Szerintem ti előbb lesztek itt telepumpálva ólommal.

C. Lee Boss 2019.02.13. 16:11:12

Azért ez a dupla kordon jelez valamit... jobban félünk, mint nyolc éve?! Ez az új fekete sereg? :-(

Pop40 2019.02.13. 16:11:35

@Nincs közöttünk csicska:

Na, akkor talán döntsd el, melyik verziót hazudozod.
A rohadt szocik minden nyugdíjat megvontak, de annyit költöttek nyugdíjra, hogy csődbe ment tőle az ország.

Még szerencse, hogy a Geci lenyúlt manyupjaival, meg választások előtt odalökött párezer forintos bözsiutalványaival ilyesmi nem fenyeget.
Csak a fél nyugdíjas társadalom hal majdnem éhen, mikor egyetlen napot késik a nyugdíj. Jobbanteljesítés van itt, a vak is látja. :D

Pop40 2019.02.13. 16:13:38

@Helga Beauty Salon:

Ne ijesztgess, bolsikám, még rosszat fogok álmodni.
Ráuszítjátok netán az országra a birkamenetes nyuggerkommandót? :-)

Pop40 2019.02.13. 16:16:11

@C. Lee Boss:

A fekete lepellel akarták a "Tisztelet a bátraknak!" meg a "Magyarország jobban teljesít!" szlogeneket demonstrálni. :D

Helga Beauty Salon 2019.02.13. 16:16:23

@Pop40: Te ólompumpálásoztál tökfej. Szerintem az ilyenek mint te fossák tele a gatyájukat az első lövésnél, úgyhogy nincs is nagyon min vitatkozni veled.

Gyorgy Nagy 2019.02.13. 16:16:28

@Péter51: Még nem vagyok nyugdijas de Orsos egy G.ECI !

Nincs közöttünk csicska 2019.02.13. 16:17:20

@Pop40: A szocik elqrtak a nyugdijrendszert is. Emeltek, adossagbol, hogy megvalasszak oket, amit most fizetunk vissza.

Orbanek meg helyrehoztak a nyugdijrendszert, es fenntarthatoan emelik, mikozben az allamadossag csokken.

Van kulonbseg.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.13. 16:23:33

@Nincs közöttünk csicska: látod, ilyenek ezek a fidelitas-os gyerekek. Van, aki kinövi, van, aki hülye marad. Mint te. Az, hogy ki mennyit ér, nem a jövedelme mutatja meg. Te például szart se érsz. Ja, hogy téged a fidesz hivatalos adatai nem érdekelnek, az magáért beszél.

mgdé 2019.02.13. 16:23:41

@Éva Lonkay:

"Te szerencsétlen, alul iskolázott bunkó! "

Ezt úgy érted, hogy csak a farka járt egyetemen mesterképzésre?
Akkor engedd be az ágyadba, hátha végre lenyugszol ...

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.13. 16:24:08

@Nincs közöttünk csicska: látod, ilyenek ezek a fidelitas-os gyerekek. Van, aki kinövi, van, aki hülye marad. Mint te. Az, hogy ki mennyit ér, nem a jövedelme mutatja meg. Te például szart se érsz. Ja, hogy téged a fidesz hivatalos adatai nem érdekelnek, az magáért beszél.
. Szijjártó jövedelme a külügyminiszteri posztnak köszönhetően 100 ezer forinttal nőtt, most bruttó 1.101.900 forintot keres."

Épp csak...

Pop40 2019.02.13. 16:24:48

@Helga Beauty Salon: Diktátorok halnak néha ilyen módon, bolsikám. Sajnálom, ha tőlem kellett megtudnod.

Engem meg nem tudom, hogy keversz bele a képbe, én nemigen fogok lövöldözni. Kitűnően elvagyok a hanyatló nyugaton mindaddig, míg megbukik a Geci maffiaállama.
A Gecit valószínűleg a saját emberei állítják majd falhoz, mikor összeomlik az a szarhalom, amit épített.
Tudom, ezt most még nehéz elhinni, minden diktátor és a seggnyalói örökéletűnek hiszik a rendszert, egészen a végig. Csau, Szaddám, Kadhafi, stb mind a végtelenig terveztek, csak a csúnya valóság közbeszólt.

mgdé 2019.02.13. 16:27:44

@Helga Beauty Salon:

Csinibaba Helgácska kedves, te hány SS-t és partizánvadászt lőttél már le?
Ha nincs még három számjegyű, akkor csak szerényen, halkan, ahogy egy tanonchoz illik. :P

Pop40 2019.02.13. 16:31:35

@Nincs közöttünk csicska:

Értem, persze. Rohadjanak meg a szocik, mert nyugdíjat emeltek, és rohadjanak meg azért is, mert eltörölték a 13. havi nyugdíjat. :-)
Lényeg, hogy valamiért rohadjanak meg, kinek mi szimpatikus, válasszon a listából. :D

Nincs közöttünk csicska 2019.02.13. 16:32:18

@Igazamvanvagyigazamvan?: De, azt hogy ki mennyit er, kifejezetten a jovedelme mutatja meg...:)

Persze vannak parhuzamos valosagok, pl. a forradalomvaras is ilyen.

Addig is, penz beszel kutyaszar tancol.

N. Barbie 2019.02.13. 16:32:23

@Nincs közöttünk csicska: "Forradalomrol: Chladek Tibor aki a cikket idefosta, nemreg meg Fidelitasos volt...:), trafikot is nyert"

Mar az is baj fidesznyikeknel, ha valaki gerincet noveszt?

A koreitekben mennyivel nagyobb megbecsulese lenne, ha maradt volna a fidelitasban, kivezenyelte volna ot is az anyapart ellenzeki partok gyuleseit szettrollkodni, ertsd folyekonyan hazudni, aztan azota szepen meg is kaptak a jutalmukat a csicskaszerepet vallalo fidelitasosok, mind be lett ejtoernyozve jol fizeto, semmit tevo "munkahelyre" (ertsd kifizetohelyre).
Sosem felejtem el, mikor tobb ilyen kivezenyeltetesuk alkalmaval belekerdezett a (nem lakaj) media a hazudozasaikba, azt` meg a fo fidelitasosok is csak hebegtek, habogtak, egy ertelmes mondatot nem tudtak kinyogni. Es ezek a vezetok voltak.
Biztos jol megalljak majd a helyuket a jutalmul kapott allasokban, ugy, hogy az ertelmi szinvonal addig terjedt, hogy csak a habonytol kapott hulyesegeket tudtak felolvasni, belekerdezes eseten meg bamban nezni. :)))

Szoval egy ilyen tarsasagbol kilepni tisztesseges emberek kozott dicsoseg, fidesznyikeknel meg nem. Na ez a kulonbseg oreg.

Nincs közöttünk csicska 2019.02.13. 16:33:30

@Igazamvanvagyigazamvan?: Szijjarto naponta keres 1 milliot, minimum

havi 1 milla az a kozeposztaly alja

Nincs közöttünk csicska 2019.02.13. 16:34:19

@Pop40: Mar megrohadtak, a szadeszos haverjaikkal egyutt, nyitott kapukat dongetsz.

inteligencs elenzeki 2019.02.13. 16:42:11

"Tisza Istváné, akinek szomorú örökségét fájdalmasan másolja társadalompolitikája révén a mai miniszterelnök. "

Tisza hibái köszönő viszonyban sem voltak azzal a balf.szsággal, amelyeket Károlyiék követtek el később. Semmi különös, csak az ország területe 2/3-ának elvesztése, és a magyarság 1/3-ának a határokon kívül rekedése fűződik a ballibsi kormányzáshoz.

Ebből a magyarságnak meg kellett volna tanulnia, hogy az álomvilágban élő ballibsiket soha de soha ne emeljék hatalomra.
Nos, ok. abban egyetértek ballibsikkel ritka balf.sz a Magyar. Még a legutóbbi rendszerváltás után is adott a ballibsi bagázsnak 12 évet. Meg is lett az eredménye.

horvathviteztamas 2019.02.13. 16:42:35

Forradalom...aha, 15 emberrel a hídon. Aki itt elveszítette a kapcsolatát a valósággal, azok akik azt nyüszítik mind a tucatnyian, hogy ők a többség...szánalmas...

csúti csüngőhasú tolvaj 2019.02.13. 16:49:17

@konrada:

Csak szólok, hogy pont ezen általános volta miatt vagytok szánalmasak amikor a csúti koszlott cigányt az egekig magasztaljátok és többek között az infláció letörésére hivatkozva is nyaljátok a seggét.

Amit a fajtád elfelejt amikor a kancigányt fényezitek, hogy a pendrive nem mindennapi megélhetéshez szükséges eszköz, de ha egy kigyóuborka 2010-ben fél kilós méretben volt 100 forint, most meg 200 forintért kapsz 25 dekás darabot, akkor csak a nagyon idióta fideSSbolsevikok hiszik el a csúti kosz hazugságait a megfékezett inflációról és a világot legyalázó gazdasági csodának beillő száguldásunkról.

csúti csüngőhasú tolvaj 2019.02.13. 16:51:35

@VT Man:

Eggyel (vagy akármennyivel ha közben beesik valaki) fentebb találod a neked is szóló választ.

sZulamith 2019.02.13. 16:51:46

@konrada: Igen, csak félig volt buta ötlet, mert több szakaszt is zárhatott volna el azoktól, akiknek akár tetszik, akár nem mégis a miniszter elnöke:)

Helga Beauty Salon 2019.02.13. 16:57:02

@Én de genere Mi: Én hivatalból elég jól lövök. :D

sZulamith 2019.02.13. 17:07:46

@Kunhalmi Neymar: Azért mondom buta ötletnek a kordont, mert pont az ellenzéknek nem adtam volna meg a sanszot, hogy legyen mibe belekötni. Persze az is lehet, hogy ez sorakoztató a kormánypártiaknak, vagy, addig sem foglalkoznak mással.
A vörös szőnyeg államfők fogadására, meg a celebek vonulására használatos.

dunántúli gyerek 2019.02.13. 17:19:31

Jeleznem, hogy abbol baj lesz, hogy a libbant nepvezerek ittasan fetrengenek, es hagyjak ezeket a "ertelmisegi holdidvar" posztereket ossze-vissza erolkodni, mikozben a maradek szavazok is szetszaladnak

Ha penzosztas van, az nyilvan nem jo az ellenzeknek, de legalabb kussolnanak, ennel mar nincs lejjebb.

Kunhalmi Nelymar 2019.02.13. 17:35:03

@sZulamith: Én a celebekre gondoltam, meg a most következő Oscarra. A szervezők normális esetben nem tesznek ki egy hírességet annak, hogy a fotósok hada kattintgasson, mikor az a fellépés előtt megigazítja a bugyiját – már ha visel –, vagy felhörpint egy gint, kifújja az orrát stb.

Az ellenségi sajtó abba is belekötne, ha nem lenne lepel. "Már nem is leplezik, ki kivel bratyizik", mondjuk. A kötekedés a lételemük, sajtóférgek.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.02.13. 18:18:16

miazhogy! nagyonis! ne tessék az összecsórt fontokat az öregecskedő feleségekre költeni
kurvaország! basszameg!

Nagykörúton túli magyar 2019.02.13. 18:47:02

@csúti csüngőhasú tolvaj: Én elhiszem, hogy neked a "mindennapi megélhetésedhez szükséges ESZKÖZ" a kígyóuborka.
Ezen ESZKÖZ alkalmazásával viszont nem lesz gyereked, ezért emelte az árát Orbán. :)))

CaptainG 2019.02.13. 19:05:17

"Szijjarto naponta keres 1 milliot, minimum havi 1 milla az a kozeposztaly alja"

Hatalmas kamu.

Ajanlom:

www.ksh.hu/stadat_ker

2018-as informatikusok brutto fizetesei:
www.hwsw.hu/hirek/58596/hays-salary-guide-informatikus-fizetes-berek-2018.html

Orban Viktor brutto fizetese
berbarometer.hu/munkaber/vip-fizetes/magyar-politikusok-fizet%C3%A9s

2016-os (2000-tol) brutto jovedelmek decibilisenkent:
www.ksh.hu/interaktiv_buborek

Benjamin Franklin 2019.02.13. 19:49:36

Ha már vers,akkor Petőfi Sándor- Dicsőséges nagyurak, vagy Weöres Sándor- Majomország.

Elnézve a "hozzászólások többségét, van baj! Nem kicsi! Ha ez a nívó,akkor akkor az minősíti az oldalt és az "embert" is. (most lehet fikázni,agyhalottazni)
Hajrá Magyarország,hajrá Magyarok!

vénkujon 2019.02.13. 20:02:14

nyugalom lipsik. a magyar nemzetdi labdahajto-válogatot gondoskodik vigtor vérnyomásáro. köszöjűk

Che21 2019.02.13. 20:28:22

" a korgó gyermekgyomrok és éhezéstől kisírt gyermekszemek láttán feljajduló szülők fájdalmas hangját."

Szerintem a szülőnek kell gondoskodnia arról, hogy legyen mit ennie a gyereknek, nem másnak.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.13. 20:55:44

@Nincs közöttünk csicska: ennyi van az adóbevallásában. Adót csal? Kötelességed feljelenteni.
Légy jó fidesz polgár!
Szerintem az a jutató, aki kitalálta, hogyan lehet inzulint bejuttatni a véráramba a gyomorfalon keresztül, többet ér, mint Mészáros. Pedig egymillió alatt keres.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.13. 20:58:32

@Kunhalmi Neymar: Orbán simán szégyelli, kik járnak őt meghallgatni.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.13. 21:01:06

@Nincs közöttünk csicska: egyébként tök mindegy, mivel a tényeken nem változtat. Az Orbán kormány legújabb családsegítő csomagja nem hoz szignifikáns változást. Ugyanis kevesek tudják igénybe venni...

Buchhalter 2019.02.13. 21:01:53

@apro_marosan_petergabor: apafej tanulj meg magyarul.Nindent élre értettél.Ja még tíz év neked a börtönben megfarkalt seggel.zet azért érted-e?

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.13. 21:03:37

@Nincs közöttünk csicska: bár örülnöm kéne, az én családom jövedelme messze több, tehát értékesebb vagyok mint te, akinek családja sincs.

impala 2019.02.13. 21:15:27

@eßemfaßom meg áll: időnként fülkeforradalom :) amúgy a blogger valóban túltolta

werinter 2019.02.13. 21:20:57

Nagyon kíváncsi leszek, hogy 6-8 év múlva, főleg ha közben beüt egy kisebb vagy nagyobb gazdasági válság, vagy csak szimpla visszaesés (mondjuk az EU pénzek elapadása miatt) a most sorosozó meg migránsozó, Orbánt éltető agyhalottak ugyanúgy kiállnak e a szeretett vezérük mellett.
Mert azt ne feledjük, hogy a szocialistákat is nagyrészt ugyanezek az emberek választották meg, akik most a legnagyobb fideszesek. Mivel az ország lakossága egyre csökken, tehát több választópolgár nem igazán lesz, így szinte biztos, hogy a Fideszt hatalomra juttatók jelentős része egykor szocialista szavazó volt...
Ezek birkák hol ennek hol annak a színnek bégetnek.
Ajánlom figyelmetekbe ezt a videót: www.youtube.com/watch?v=qnUpqSEtnOw&t=0s
Nagyjából ez a színvonal úgy az egész országot tekintve.

Ja most sorosbérenc, libsi, ballib, liberális stb. lettem, nem kell leírni. Tudom.

Narancsos kommunizmus 2019.02.13. 21:58:40

Putyin csicskák nagy közös autofellációja lett ismét a komment szekció. És ezt teljesen normálisnak élik meg.

macitalp 2019.02.13. 22:30:48

@MACISAJT:
Nagyon bonyolult dolgot mondok. Kevés az esély rá, hogy megérti, de tegyünk egy próbát. A valóság/igazság NEM FÜGG ATTÓL HOGY KI MONDJA. Császár-király-vezére nyolc éve állítja a kutyaszarról hogy csokikrém, mégsem lett az.

Jakab.gipsz 2019.02.13. 22:52:53

@morph on deer: Érdekes a Fidesz nem gyűlölködik, viszont a sátánfajzat Soros bérencek, igen és ha a gyűlölet nem hatásos, polgárháborút vizionálnak.

Egyébként a fekete lepel a Sziget fesztiváltól lett kölcsönözve, ott a raktárakat és a kiszolgáló személyzet körleteit takarták el.

Köztünk szólva bűn ronda látvány volt itt is ott is.

Sütemény1975 2019.02.13. 23:38:00

"Ma Magyarországon ötvenezer kisgyermeknek az óvodai és iskolai étkeztetésen kívül egyetlen falat élelem sem jut otthonában. "
Nem adnak enni nekik a szüleik? Vagy basznak dolgozni a segélyt meg piára és cigire költii.

mgdé 2019.02.14. 00:21:09

@Helga Beauty Salon:

"hivatalból"

Igen, tudom, ezt már rég felmértem. :)

De Lovásznál, Vizi E.-nél, Pálinkásnál is jobban? :P

Gato666 2019.02.14. 08:21:08

Csak így tovább, meglesz az a 4/5 is! :DDDD

Gato666 2019.02.14. 08:25:41

"A Várkert-bazárban önfeledten mosolygók lelkes tapsvihara sem fogja elnyomni egy idő után a korgó gyermekgyomrok és éhezéstől kisírt gyermekszemek láttán feljajduló szülők fájdalmas hangját. "

Ekkora demagóg dumát. Istenem, de szívesen basznám pofán a bloggert egy szívlapáttal.

abcd1234 2019.02.14. 09:13:50

Az elmúlt években bebizonyosodott, hogy a magyar embernek nem a jólét a fontos, hanem hogy a másiknak rossz legyen. Ezért képes akár megdögleni maga is. Inkább bálványoz egy diktátort felvállalva, hogy neki is fáj minden intézkedése, mint hogy békében és jólétben éljen a szomszédjával egyformán.

kvadrillio 2019.02.14. 10:04:17

"Ady pontosan tudta, hogy nincs két Magyarország, nem fenntartható külön az urak és a nép világa.".......VISZONT oRBÁN TANULT államelméletet ! :)....ezért tudja ilyen jól kizsékmányolni ( már nem sokáig !) a magyar népet !

konrada 2019.02.14. 10:14:23

@abcd1234:
...avagy: inkább támogat egy inkompetencia-hiányos bukott erőt, amely mindenre nemet mond azon az alapon, hogy a másik azt mondta, akkor is, ha neki egyébként az jobb: csak hogy a másiknak rossz legyen.

;-P
;))

LordAlyr 2019.02.14. 13:41:55

@Jakab.gipsz: A fityesz nem gyűlölködik??? Na abból az anyagból kérek én is, amit te szedsz....